Sfatul meu sincer e sa-l duci la un veterinar. El este cel mai in masura sa-ti spuna ce se va intampla cu pisoiasul. E posibil sa rezolve el problema si tu daca esti de acord si iti doresti un pisi mic sa-l hranesti.Ar fi un gest foarte frumos din partea ta! Oricum, gestul insusi e de admirat! Bravo!
Ce dulce! dar mai bine du-l la veterinar... di oricum gestul tau este unul de admirat!
Cordonul ombilical va cadea de la sine. Problema e, cum o sa-l hranesti? Spuneai ca nu are nici ochii deschisi. Cu seringa, presupun... E mai dificil.
E dificil sa supravietuiasca un pui de pisica care nu are nici macar ochii deschisi, fara mamica lui. Du-l la veterinar sa il consulte.
Oricum e prea mic pentru deparazitari, vaccin etc!
Cel mult ii poti da lapte special de pisici : Vezi ca exista biberoane speciale pentru catei si pisici - pui. Gasesti in pet-shop. Nu-s daca sunt in Romania...eu am luat din afara.
Si incearca sa-l hranesti. poate va supravietui!
Inveleste-l in permanenta, sa se simta in siguranta si sa nu-i fie frig, si cu un disc demachiant, inmuiat in apa, da-i pe la funduletz pentru a-i provoca mictiunea si defecarea. Altfel nu va putea supravietui...
Deniissel întreabă: