Imi pare rau sa iti spun dar daca este atat de mic nu va trai.
Si eu am avut grija de vreo 5 vrabiute pana acum si toate erau mici si stiam ca pot muri asa ca am zis ca decat sa le manance o pisica mai bine le iau si mor intr-un loc calduros la mine acasa, sau poate se intampla si minuni.De cuib nu stiu ce sa zic s-ar putea sa il impinga dar ai putea sa il pui si sa ii supraveghezi cateva ore sa vezi daca il primeste, daca il hraneste. Daca nu, inseamna ca asta ii e soarta
Nu stiu daca vrabiutele care nu-i sunt parinti vor accepta puiul in cuibul lor. Un caz identic cu al puiului tau si despre cum l-au ingrijit si hranit citeste aici : http://www.121.ro/forum/pui-vrabie-help-t10135.html
Cred ca cel mai bine e sa-l pui in acel cuib...dar daca nu st parinti lui s-ar putea sa il respinga ...altceva nu stiu ce sa iti spun pentru ca u nu il poti creste si cred ca oricum daca il vei tine va muri, deci cea mai buna solutie e sa il pui in acel cuib si ai putea sa te mai uiti din cand in cand daca acele vrabii mai sunt acolo sau au parasit cuibul din moment ce u ai pus puiul acolo sau inca mai sunt dar ai grija sa nu te vada Succes!:*
Nu cred ca e o idee buna:-s. Daca il pui acolo langa puii lor(ouale lor), il vor omora, sau il vor da jos din ciub si moare.Mai bine ai tu grija de el:X Ce ai facut tu e supeer dulcee. Si nasol ca a fost parasit
Ane758 întreabă: