Nu vine nimeni sa ia pisici!
Fa un pustiu de bine si creste-i pana pe la 3-4 saptamani si apoi da anunt pe siturile de profil pentru adoptie.O sa gasesti stapani repede. Eu, am dat anuntul cum ar fi azi, si in 2 zile i-am dat pe toti 4.
Trebuiesc hraniti cu pipeta sau seringa (fara ac, desigur) cu lapte special caldut (39 de grade, cat au ei temperatura), cam din 3 in 3 ore.De asemenea, dupa fiecare masa trebuie tamponati cu un sevetel moale sa isi faca nevoile, ca singuri nu pot. Eu am crescut 4 pui de la varsta de 3 zile,carora le murise mama,cu frisca pentru cafea,ca are grasime mai mare.
Te sfatuiesc, daca zici ca sunt elergici in casa, sa dai anunt pe siturile mercador sau tocmai, ca sunt oameni care vor sa ia pisici si sa ii creasca ei. Trebuie sa le faci poza, musai, ca altfel nu-ti primeste anuntul.
Trebuia sa ii lasi acolo, pentru ca daca traiau inseamna ca nu au fost abandonati si mama lor probabil plecase dupa hrana.
te sfatuiesc sa ii duci la loc...
Era bine sa fi dat localitatea, asa putea sa te ajute cineva.
Revenind la pui, ai putea sa faci ceai de musetel si cand e caldut(astfel incat sa nu-i friga) inmoaie putina vata, pansament sau o carpita si stergele ochii. Daca vrei sa-i ajuti, ai putea sa-i cresti cu biberonul(poate fi de copii). Daca au deschis ochii inseamna ca au mai mult de 10 zile, daca se misca, dar nu poate sa mearga in picioare au pana in 20zile. Pana la o luna mananca doar lapte,dar nu crud,amestecat cu galbenus de ou, dupa o luna pe langa lapte, ar fi bine sa le iei niste bobite pentru pisici, ca mancarea gatita ii strica la stomac. Bobitele pe pui putina apa ca sa se inmoaie, sau poti sa le pui iaurt sau lapte(amestecat cu galbenus). Cat sunt mici ar trebui sa manance cam din 3 in 3 ore, adica si noaptea, dar ai putea pe timp de noapte sa le dai o data la 12noaptea si o data la 6-7dimineata,ca nu mor de foame. Pentru asi face nevoile da-le cu ceva ud pe la fund si pe unde fac pipi ca pisica ii stimuleaza sa faca cand ii linge acolo, dupa masa poti face lucrul asta.
Cand cresc o sa poti sa-i dai pe acolo pe la tine, poti sa iei pe cineva, o prietena, cineva din familie sa te ajute sa ai grija de ei. Iti spun din experienta ca vei avea o mare satisfactie cand ii vei vedea mari. Pe la 2 luni ii poti da.
Succes si sper ca-i vei ajuta, ca de luat cineva sigur nu vei gasi, nici atat din partea autoritatilor sau organizatiilor.
Mama nu accepta animale in casa. mai ales pisici ca are alergie la ele. am un biberon dar nu cred ca ma descurc singura cu toti 3 si faza cu laptele si galbenusu am mai incercat da nu manca [ un pui mai vechi gasit care a murit ]
nu stiu ce sa fac. nu vreau sa moara dar nici nu pot sa am grija de ei.
p.s. : sunt din constanta
La inceput o sa muste si o sa respinga bibetonul, dar daca insisti in cateva zile isi va da seama ca trebuiesa suga. Eu cred ca daca iti dai interesul te descurci cu toti 3 nu e mare greutate. eu am crescut un pui tot de pisica de la 10zile si acum e bine mersi, la o familie care l-a adoptat. Mi-ar fi placut sa gasesc eu acei pui.
Alynutza2000 întreabă: