| JammyBrooks a întrebat:

Am hotarat sa achizitionez o pereche de hamsteri. daca ii voi lasa impreuna se vor musca? le trebuie neaparat custi separate? are ceva daca ii voi pune intr-un acvariu? dau funda si vot!

Răspuns Câştigător
| Ooopss a răspuns:

Si eu am hamsteri, un baiat si o fetita.I-am cumparat de cand erau pui si la inceput i-am tinut pe amandoi intr-o cusca speciala, dar s-au batut foarte tare.I-am separata si cand au implinit 4 luni, i-am bagat iar impreuna sa vad daca se mai cearta si s-au imperecheat si se intelegeau foarte bine.Dar apoi i-am separat iar ca dupa nastere vroiau iar sa se imperecheze si apoi cand puii faceau 3 saptamani nastea imediat altii.Iti dai seama. Daca sunt amandoi baieti sau amandoua fete nu or sa se bata, adica depinde ca prietena mea are doua fete si se bat, le separa apoi cand le pune iar impreuna se inteleg bine cam o saptamana apoi se bat iar.Si da poti sa ii pui si in acvariu!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| valentinamarinamary a răspuns:

Nu trebuie custi separate dar ai grija sa iei femela si un mascul ca altfel se vor bate! Eu am avutt un porcusor de guinea erau aproape la fel decat ca era mai mare, il chema Dorti!laughingDar intr-o zi mama a lasat usa deschisa si el a iesit.l-am pierdut, nu sti cat am planslaughing...crying

| adikiller1 a răspuns:

Da,daca ii lasi impreuna se vor musca, poate chiar omori si nu, n-are nimic daca ii pui intr-un acvariu.

| Shukacu a răspuns:

Simplu cand e in calduri se intelege si cand nu, se bat.
Te sfatuiesc sa nu i pui ca o sa-ti faca multi puii si nu o sa ai ce face cu ei..sau daca i vinzi e altceva dar ai grija la cine happy
Sa nu le lipseasca rotitza la hamsterii

| Ivanciuc_Mircea_1967 a răspuns:

Nu are nimic daca ii pui in acvariu, dar sa nu ii lasi impreuna ca se vor bate

| Ivanciuc_Mircea_1967 a răspuns:

Nu are nimic daca ii pui in acvariu dar nu ii lasa impreuna se vor bate

| AbstractDoll a răspuns:

Depinde,daca sunt doi masculi trebuie separati, sigur se vor bate. In cazul in care sunt o femela si un mascul nu se va intampla nimic. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| CataPah a răspuns:

Dacă sunt 2 masculi se mușcă dacă i pui mascul și femelă fac puibig grin