| Elyedta a întrebat:

Am hotarat sa imi cumpar un hamster dar problema este ca nu prea stiu cum trebuie sa ii ingrijesti. Raspunsurile sa nu fie de pe site-uri pentru ca am cautat si m-am zapacit de tot. Cei care aveti hamster, va rog sa raspundeti pentru ca aveti mai multa experiente. A, si inca ceva, am inteles ca ei au un miros ciudat? Desigur Funda+vot! Multumesc si va pup dulche :* :* :*!

Răspuns Câştigător
| Purgatoriu a răspuns:

Nu trebuie sa te atasezi foarte tare de ei,traiesc doi-trei ani si apoi fac o boala si crapa. Le trebuie non-stop ceva de rontait altfel dintii le vor creste prea mari si ii va deranja. Trebuie sa le dai apa si mananca seminte,fructe,legume dar nu chiar toate verdeturile poti sa le dai castraveti, morcovii, mere dar fereste-te de portocale si chestii de genu. Trebuie sa le pui talas care sa fie schimbat cel putin o data pe saptamana. Le mai poti pune servetele rupte. Le care si isi fac culcus. Poti sa le cumperi o casuta(e din plastic si le gasesti la pet shop-uri). Cam atat imi aduc aminte.

5 răspunsuri:
| maryan940502 a răspuns:

Inveti sg :d bft

| Elyedta explică (pentru maryan940502):

Ce ai vrut sa spui ?

| feellikeido a răspuns:

E cum s-ar zice foarte cu cantec chestia cu hamsterul...iti trebuie un "cuibusor" unde sa il tii plus rumegus(trebuie schimbat foarte des) iar daca stai la casa poate fi o problema.mie domnul hamster mi-a atras soricei pana ce l-a dat mama...Si da! au un miros destul de neplacut daca nu le schimbi rumegusul dar totusi sunt foarte dragalasi si jucausi

| gozy a răspuns:

Mai bine iti iei un papagal e mai frumos.

| Elyedta explică:

Multumesc pentru raspunsuri si astept mai multe pana cand voi hotărî cui ii dau funditya!