| sweetruxy a întrebat:

Am și eu o întrebare: de ce motănelul meu, atunci când simte miros de măsline, miaună foarte tare și când îi dau, se freacă cu gâtul de măsline și miaună?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate-i plac...pare o nebunie, dar pisica mea mananca maslinelaughingii plac tare multhee hee. Da-i bucatele mici de masline(fara sambure, desigur) si pune-i-le pe o farfuriuta sau o bucatica de hartie si daca mananca, mai dai pana se satura, daca nu, inseamna ca nu-i plac si incearca sa faci in asa fel incat sa nu mai simta mirosul(nu-l tine in aceeasi camera)happy. Succes.

10 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Cred ca maslinile fiind mai sarate îi irita gatul, motiv sa aiba acest comportament.

| Bishop a răspuns:

Il excita laughing

| Elena1234456 a răspuns:

Pai poate nu ii plac happy. Nu ii mai da.sa nu ii faci rau.

| roxanaa a răspuns:

Este afrodisiac. Incearca cu tinctura de valeriana sa vezi show

| lifeistough a răspuns:

Bine ca nu i-ai dat iarba matei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Al meu face invers cand simte miros de masline miauna si cand ii dau linge zeama, dar al tau nu pot sa-mi explic, cred ca al meu duce lipsa de sare.

| ionoion a răspuns:

Are fite ca toate pisicile.

| RougeEttiquete a răspuns:

batting eyelashesPoate nu ii plac.Mai bine nu-i mai da ca poate ii se face rau. lollaughing

| amy_2311 a răspuns:

Ii aminteste de ceva frumos, iti spun ca asta e sigur ca am avut si eu pisici. A alintat-o probabil cineva o data intr-un mod special si i-a dat masline si de atunci ii place mirosul si tot ce tine de acestea.

| Kitty* a răspuns:

Salut!
Am citit undeva paremi-se ca pisicilor le plac maslinele, le place mirosul sarat si ele nu simt gustul dulce. Eu am incercat sa ii dau masline motanelului meu si nu este interesat:-)
Deci se poate ca pisoiului tau sa ii placa maslinele :-D