anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am incercat sa las perușii afară din colivie.Acum stau pe suportul de la perdea și nu-i mai pot prinde...ce să fac?

6 răspunsuri:
| Silwian a răspuns:

Asa cu mana goala sigur nu vei reusi! Incearca sa i prinzi cu ceva...un prosop mai moale sau ceva de genul...dar nu cu patura plapuma.

| Zozohun a răspuns:

Stinge lumina. Trebuie sa fie întuneric pentru ca ei nu văd. Dacă e zi, nu merge. Și eu am avut și asa făceam. Stingeam tot și îi prindeam cu mâna.

| WhiteLife a răspuns:

Vor veni pe/spre colivie cand vor vrea, sau cand le va fi foame. Daca nu ii poti prinde atunci, pune mancarea in mijlocul camerei, pe jos si la un moment dat vor manca; incearca sa-i prinIzi atunci. Ai grija sa nu lasi gemaurile sau usile deschise.

| Reghqen a răspuns:

Așteaptă să se facă mai întuneric și ii prinzi, din câte știu eu ei nu prea văd la întuneric

| Adelyna06 a răspuns:

Le dai cu spray ul de muste in cap si sa vezi ce vin singuri laughing)
Ok, glumesc, incearca sa stingi lumina deoarece ei nu vad, si ai grija sa nu faci zgomot pentru a i speria

| AdelinaC a răspuns:

Perusii sunt f sensibili si obosesc usor. Daca ii gonesti de sus cu ceva mai inalt fara sa ii lovesti, ei vor zbura si dupa cateva ture vor obosi destul de tare. Apoi ii prinzi pentru ca se vor aseza pe jos.
Din moment ce s-a intamplat asa inseamna ca nu le-ai lasat timp de acomodare cu tine si cu camera. Trebuie sa stea cam o luna in colivie pana la primul zbor, timp in care te tot invarti pe langa ei, le vorbesti, pui mana pe ei, etc ca sa se imblanzeasca. Fa asa de acum in colo, altfel se va repeta povestea