| DeliaMarina a întrebat:

Am luat de pe strada acum cateva zile o pisica si am vazut ieri ca incepe sa schiopateze. Cred ca s-a lovit pe undeva, desi nu are labuta nici umflata nici ranita-nu se vede nimic care sa fie posibil cauza schiopatarii.
I-am facut programare la vet, dar as vrea sa-mi ziceti care stiti la ce preturi si cheltuieli ar trebui sa ma astept. Pana acum mi s-a zis doar ca o consultatie e 30 lei dar cred ca va trebui sa-i faca o radiografie ceva. Stie cineva cam la cat sa ma astept?
Multumesc anticipat ♡

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sa ai la tine 200 lei, ia in calcul si medicamentele care vor costa, si poate ca cu o ședință nu va fi suficient, depinde de gravitatea bolii medicul veterinar o sa i ti spună cît te va costa tratamentul, si cîte zile trebuie sa i dai medicamente, si cand mai vi cu pisica la consultatie, pisica este de rasă? Sau maidaneză? Deoarece la animalele de rasă costurile sunt diferite mai mari, decat la cele obisnuite.

| Addrriiaannaaaa a răspuns:

Daca zici ca schiopateaza si nu prezinta urme, poate fi din urma unei lupte cu un alt pisoi, ei mai mult se capseaza.