| cioco1tweety a întrebat:

Am mai pus o intrebare asemanatoare dar am primit numai 2 raspunsuri (multumescwinking ) si incerc sa o reformulez in speranta ca voi primii mai multehee hee.
Am un catelus pechinez cu o blana de lungime medie care suporta foarte greu caldurastraight face.
Parul lui nu este foarte mare si nici nu pare ca ar trebui tuns, insa ii este foarte cald.
Voi ce imi recomandati? Sa-l tund sau nu?

Răspuns Câştigător
| sufletzel a răspuns:

Eu sincer iti recomand sa-l tunzi. Adica prin tunsoare nu poti sa-i faci rau, dar poate ii faci bine, adica ii va fi mai usor cu caldura. Singura parte mai putin placuta ar fi felul in care va arata dupa ce-l tunzi, mai ales daca il tunzi tu acasa. Daca il tunzi la un cabinet, tot ti se va parea ciudat si uratel in primele 2-3 zile, pana te obisnuiesti cu el tuns.
Dar eu cred ca mai bine e sa-i fie lui bine, decat sa-ti pese mai mult de cum arata. Mai bine un catel tuns si poate ti se pare uratel, dar vesel, fericit si sanatos, decat unul netuns, frumos, dar trist, apatic de la caldura.
Evident alegerea iti apartine, dar eu te sfatuiesc sa te gandesti mai intai la cum i-ar fi mai bine si apoi la cum va arata.
Si pana la urma, ii tai doar parul si in 2-3 luni va fi la fel ca inainte sa-l tunzi. Doar nu-i tai un picior sa zici ca nu mai creste la loc. tongue Bafta!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine il tunzi. parerea mea. faza e ca daca nu-l tunzi, o sa-i fie cald. adica.am si eu un ciobanesc german. ma omoara cu blana. la 2 saptamana o tund. eu zic sa-ti faci un program.de exemplu` sa-l tunzi din 6 in 6 zile. depinde cat de repede ii creste blanahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine il tunzi. parerea mea. faza e ca daca nu`l tunzi, o sa-i fie cald. adica.am si eu un ciobanesc german. ma omoara cu blana. la 2 sapt o tund. eu zic sa`ti faci un program.de exemplu` sa`l tunzi din 6 in 6 zile. depinde cat de repede ii creste blanahappy

| madalina97_7115 a răspuns:

Poi depinde daca sta la racoare. Dar pe caldura asta ar cam trebuihappy

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Eu consider ca doar un veterinar stie ce este mai bine pentru catelusul tau. De aceea, te rog, sa ceri sfatul acestuia in ceea ce vei face pentru binele lui si, sigur, daca va trebui sa-l tunzi, il va tunde in cabinetul sau. Succes!

| NiceBaby a răspuns:

Mai bine il tunzi. Ii va creste parul nu te teme.
In schimb pina la toamna iarna trebuie tuns caci e foarte cald!