Trebuie spălat catelul il bagi in cadă si îi faci băiță, iar după băiță il tii in bucatarie la caldură ca e frig, dai drumul la cuptor sa incalzesti bucataria unde ti catelusul, gîndeste te ca si un bebe mic se murdareste de treaba mare, mama lui ce face arunca copilul in drum? Nu, il spală il curăță, iar pampersul bunicii trebuia aruncat la gheenă pe topogan sau in pubela de gunoi nu pe jos asa ca țiganii, cîinele este animal nu are minte nu stie ce face.
Nu îl țin in Bucătărie, cățelul îl țin in casa peste tot, și in pat doarme cu mine. Este o femeie angajata sa aiba grija de bunica, ea a schimbat-o de pampers și spune ca l-a lăsat 2 minute afara, pe un scaun, cât ii aducea haine curate sa se schimbe și apoi urma sa îl ia sa l arunce la tomberon dar in timpul asta cățelul l-a luat. Nu îl lăsase nimeni pe jos. Același lucru i-am zis și eu mamei, dacă eu as fi făcut pe mine când eram Bebeluș și apoi as fi mâncat, ce facea ma arunca in strada dar a zis ca e cu totul altceva sa mănânci caca de bebe și altceva e caca de la o femeie batrana, bolnava. Dar eu zic ca tot caca este
Parinții tăi, nu prea au studiat de ce unii câini fac făc asta.
citește articolul.
https://www.google.com/......fagia/amp/
Fara suparare dar parintii tai nu prea gandesc, se pare ca tu gandesti mai mult ca ei.