| Ralucutsa a întrebat:

Am nevoie de ajutor!
Ieri am primit un perus.Este unul micut.
Ieri nu papa, dar azi papa.
Ieri nu a baut apa, nici azi nu a baut macar un strop!
Am incercat sa ii pun vasuletul cu apa la cioc si nimic!
Cum as putea sa il ademenesc? Funda pentru cel mai eficient si practic raspuns.

Răspuns Câştigător
| DiDi a răspuns:

Dupa parerea mea, eu cred ca perusul tau trebuie sa se acomodeze cu noul mediu. Nu e asa usor sa intri intr-o familie noua si sa fie totul ca inainte chiar din ziua respectiva. Eu zic sa ai rabdare pentru ca altceva, nu prea poti face. Nu e un copil sa-l ademenesti cu o bomboana, si nici nu e caine, sa-l ademenesti cu un os. Rabdarea va da rezultate, crede-ma!

7 răspunsuri:
| ~p!$iii~ a răspuns:

Si eu am 2 perusi momentanhappy Am avut 6 pana acum dar p toti i'am pierdut[ferestrele astea deschise] Trebuie sa iti spun ca perusii nu beau apa cand vrei tu. Beau apa f des, asa ca nu ai de ce sa te temihappy Cand ii va fi sete, si va simti nevoia va bea singur.
PS:si ai mei fac la felhappy

| tiby93 a răspuns:

Poi simplu, perusii nu prea beau apa. Isi iau apa din alimentele pe care le consuma. Poate sa bea apa si odata la cateva zile.
Asa ca stai linistita, cand ii va fi sete va bea elhappy.

| pensionar a răspuns:

Daca a mincat, fii sigura ca a gasit si vasul cu apa dar nu ai fost tu atenta; nu-ti face probleme, daca maninca, totul e spre bine dar are si el saracu` putin timp de acomodare; daca mai doresti si alte raspunsuri, sa ma contactezi; pa!

| teodoram a răspuns:

E bolnav! du-l la veterinar!

| BackAgainToTPU a răspuns:

Salut!
am 3 perusi, de cand eram la gradinita: unul are 7 ani :X:X:X:X:X
pai la inceput nu ii forta... o sa gaseasca singuriwinking
daca te uiti la el toata ziua il sperii
trebuie sa se obisnuiasca cu tine, dar nu ca ceva foarte apropiat, ca vasul de mancare, care se misca. poate ca bea apa si nu ai vazut big grin
oricum, sa nu ii iei pereche daca nu vrei neaparat pui, pentru ca scad sansele de a incepe sa vbeasca. (am patit-o, am avut primul papagal, mai mare dragul cum imi zicea numele... dar cand l-am adus pe celalalt, s-a dus tot...)
oricum, poti intreba la un magazin de animale daca nu a ajutat sfatul meu...

| chupachups1234 a răspuns:

Poate a baut dar nu ai vazut tu. Eu asa cred.

| lays a răspuns:

Nu cred ca ai stat cu ochi pe el 24 de ore.sigur a baut.probabil te ingrijorezi pentru ca n-ai vazut nici o schimbare la vasul cu apa. el bea putin, foarte putin, deci nu e nimic grav. ii mai trebuie timp pana sa se acomodeze.eu zic sa nu-l obligi sa manance sau sa bea.lasa-l pe elhappy