| TeoPekka a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Imi doresc foare mult un catelus dar parintii zic ca e o responsabilitate prea mare. Cum ii pot convinge ca pot sa am grija de el? Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| Rocsid a răspuns:

Cati ani ai?
E destul de greu de ingrijit un catel.Si e si costisitor( vaciinurile, deparazitarile, mancarica, microcipul, sampon, taiat unghii si multe altele).
Poti sa ii ajuti pe ei prin casa fara ca ei sa o ceara...de exemplu ii astepti cu curatenie in casa( cand o sa fie mic catelul o sa faca peste tot si tu ar trebui sa cureti) sa te vada un copil responsabil.
Sau poti face un pact cu ei. daca tu iei o nota foarte mare in teza la mate de exemplu ei iti cumpara un catel sau adopta.E mult mai bine sa adopti pentru ca salvezi o viata.
Sau in cel mai grav caz mergi pe santaj. daca nu te lasa sa ai un catel le spui ca nu mai mananci niciodata ciorba...
Poti citi tot felul de curiozitati bune despre catei si sa le spui si parintilor..uite..ar trebui sa ne luam un catel pentru ca ne relaxeaza si previne depresia..si tot felul de chestii interesante despre ei. Daca spun ca lasa par le poti spune ca exista ulei de somon sau frizer( uleiul de somon le face o blana superba si care nu prea cade). Trebuie sa te documentezi bine si sa ai argumente puternice.
Sper sa iti primesti cainele mult dorit!

0 răspunsuri: