| SugarKoKonut a întrebat:

Am nevoie de ajutor urgent!:
Perusul meu mascul incepe sa recurgiteze sau sa vomite, nu stiu care dintre ele o face.Are o femela putin mai mare decat el. Bucatile care le "vomita" sau "recurgiteaza" sunt curate, numai ca nu sunt intregi si femela mea le mananca.AM NEVOIE DE RASPUNS URGENT!

4 răspunsuri:
| madaK94 a răspuns:

Buna sugarkoknut.nu ma pricep in asa ceva si de ce sa spun ceva gresit, dar parerea mea este sa intrebi un doctor veterinary.el iti poate spune exact.cauti un nr de telefon suni si intrebi.iar el iti va raspunde, eu asa am facut cand am avut problem cu un iepuras

| Kirito21 a răspuns:

Atunci cand ai pereche de perusi este normal ca masculul sa hraneasca femela, el regurgiteaza si femela papa de la el din cioc. Daca baietelul tau vomita, penajul din jurul ciocului trebuie sa fie murdar si voma sa aiba un miros intepator. E greu sa-mi dau seama fara sa.l vad, asa ca pentru mai multa siguranta mergi cu el la un medic veterinar. O consultatie e in jur de 15 lei.

| AdelinaC a răspuns:

E ceva normal, si perusul meu face la fel. Este un gest de afectiune la pasari, asa cum e la om sarutul. Daca ar fi fost bolnav in primul rand ar fi refuzat mancarea si in al doilea rand ar fi fost infoiat in pene, letargic, nu ar fi ciripit, ar fi dormit toata ziua.

| SugarKoKonut explică:

Multumesc pentru ajutor! Acum m-am linistit.