| KinG_5058 a întrebat:

Am nevoie de ajutor vreau ff mult un porcusor de guineea sunt super haiosi si dragutei dar mama zice ca sunt sobolani si ca miros urat etc
ce pot sa-i spun sa o conving ca sa-mi ia unul? raspunusl care o convinge pe mama primeste fundabig grin

8 răspunsuri:
| IIII a răspuns:

Pai iti zic cum am convins-o eu pe bunica sa-mi ia caine.
1.Nu o mai ruga ca o stresezi si chir nu-ti mai ia.
2.Incearca sa spui despre colegii din clasa(daca esti la scoala) ca au toti porcusori, ca fac nu stiu ce...etc.
3.Cauta pe net despre ei.Sunt o GRAMADA de curiozitati despre porcusori, si unele sunt in favoarea parintilor, te asigur.Citeste si spune-i si mamei tale.
4. Fa intr-un fel si du-te la un magazin cu porcusori(daca reusesti sa ajungi acolo, sigur o sa vrea) si uitati-va la porcusori. Poate vezi si tu unul mai micut si care pare trist, il arati, ii spui ca mai bine s-ar simti la tine, daca ai voie il scoti si din cutiuta, si il pui si tu in asa fel incat sa se vada ochisorii lui draguti.(inca ceva:porcusorii daca ii mangai pe spate, pe langa ceafa, scot sunete super frumoase)
5. Ii spui ca ea nu va face nimic pentru el, ii stragi tu nevoile.etc.
6.Ca sa vada cat de important e pentru tine, ii spui ca daca iti ia un porcusor nu mai vrei nimic nici de craciun, paste, ziua ta. Spui ca face mai mult decat toate cadourile.(stai liistita, ca o sa-ti ia si cadouri)

Sper ca te-am ajutat. big grin Succes!

| レクス a răspuns:

Ooo.pai sa stii ca mama ta se inseala! Ei nu miros de loc! Sunt chiar cele mai curate animale! Iti spun din propria experiente. El se trage din iepuras-soarece...Ca sa o convingi ai putea sa va duceti la un magazin cu animale si sa ii arati un porcusor sau sa cauti pe internet poze cu ei.Si sa ii spui cat de mult ti-ai dori asa ceva si ca ai sa ai mare, mare grija de el.Sa-i zici ca au un pret mic.(20-50 lei)

| ioanateo a răspuns:

Eeeeeeeeeeeeeeeeeee

| Ionela_5966 a răspuns:

Spune`i mamei tale ca un porcusor de guinea nu e un sobolan si nici nu miroase urat. Uite face`ti o afacere: Tu cumpara un porcusor si spune-i mamei tale ca daca seamna cu un sobolan si miroase urat o sa-l duci inapoi... Si sun sigura ca atunci cand o sa-l ai in casa toti o sa-l indrageasca. suntt ff scumpiilove struck

| Clauditza21 a răspuns:

Du-o la un pet shop si arata-i cat de dragalasi sunt.Sau ii poti da informatii despre ei ca sa se convinga chiar ea ca nu sunt niste sobolani asa cum crede si ii poti promite ca vei avea grija de el si ca pe ea nu o va deranja cu nimic.Iti spun eu, odata ce il ai, si mama ta se va indragosti de el.Animalutele sunt extrem de dragalase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am si la min zicea la fel spune-i ca toata lumea are si ca rade de tine! Merge! 10000000000000000000000%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

U siguranta nu miros deloc urat. de fapt nu prea miros. eu nu le-am schimbat talajul de o saptaman si e totul ok.

| Roxana_7492 a răspuns:

Buna Am sa iti spun ce cred eu si ce am si eu in casa Am un hamster o cheama Mura este o fata extrem de inteligenta si de amuzanta nici mama mea nu era de acord sa imi mai iau una findca stia ca nu am grija de ea( pur si simplu nu am timp)pana la urma mi-am luat si am zis ca o sa am grija de ea. eu am mai avut 3 hamsterii dar pe atunci aveam grija de ei Spun si eu adevarul SUNT FOARTE PISORCOSI. ei se spala in fiecare secunda. dar daca nu ii faci curat din 2 in 2 zile... pute ca la veceul public. eu vreau dupa ce moare, sa imi iau o pisica nu stiu cum am sa o conving pe mama dar vad eu. deci tu poti sa iti cumperi unul fara sa ii zici. si cand o sa vina acasa o sa il vada si pana la urma o sa cedeze eu asa fac, dar ia-ti doar daca stii ca vei avea grija de el pup Funda? plss