| InstructorulTauDeFitness a întrebat:

Am nevoie de sfaturile voastre.Am un caine bichon si acum cateva zile a primit un vaccin in pulpa piciorului impotriva parazitilor. Dupa o zi piciorul respectiv s-a umflat si cainele nu mai putea calca pe el.Incheietura piciorul s-a umflat.Au trecut 3 zile si incheietura si-a revenit si nu mai este umflat dar pe pulpa i-a aparut o vanataie neagra.Aceasta vanataie fiind iarasi o cauza pentru care nu mai poate calca pe acel picior(schiopateaza).De mancat mananca normal si bea apa, din fericire n-am probleme pe partea asta.Am nevoie sa imi ziceti ce pot sa ii pun sa isi revina?(daca ii ating piciorul miauna un pic de durere)(am dat-o cu crema, i-am pus gheata, i-am bandajat piciorul dar inca nimica)Precizez ca l-am intrebat pe veterinar care este problema si mi-a zis ca este un efect local si o sa ii treaca.Eu nu prea cred asa ca va rog sa va dati si voi cu parerea.

Răspuns Câştigător
| bogdi504 a răspuns:

E prost veterinarul pentru ca bichoni au picioarele sensibile -_- da ii trece lui in timp e doar o vanataie nu te mai impancientawinking Eventual lasa-l bandajat pana se vindeca.

4 răspunsuri:
| SanziiAndry a răspuns:

Veterinarul tau este mincinos. Nu are cum sa fie un efect local. Se numeste efect local (la vaccinare) un schieunat, o ametire, ceva de genul.
Probabil veterinarul i-a atins nervul catelului, se poate intampla. Insa nu sunt sigura. Sper sa isi revina!

| viotedy a răspuns:

Schimba veterinarul ca-i prost.Nu se vaccineaza in muschi cainii.Numai subcutanat.

| InstructorulTauDeFitness explică:

Am rezolvat problema.Am dus-o la veterinar si mi-a zis ca este o contuzie.O inceput sa ii curga sange din picior din cauza ca s-au adunat niste cheaguri de sange.A primit 3 zile antibiotice si acuma merge ca inainte.Multumesc de sfaturi si raspunsuri.

| Elenuca3567 a răspuns:

Daca nu mai e unflatura ci doar o vanataie, catelusul e pe drumul cel bun. sigur dupa ce va disparea vanataia isi va reveni si nu e nimic grav. sanatate catelusului! happy