Hobby-ul tau e ceea ce iti place tie, nu noua Mie ce imi place e sa citesc. Poti sa incerci si tu
Incearca sa scrii poezii. E un hobby placut si in acelasi timp e ca un jurnal viu. Iti transpui viata practic prin sentimente iar sentimentele prin cuvinte.
Acum ala care mi-a oferit cu atita larghete "stupid", sa vina intr-o zi cu mine ca sa vada ca eu chiar ma intrec cu troacele de tranvaie, singurul tranvai care ma poate depasi e 41, pentru ca are terasament de cale ferata si poate merge cu viteza. Desi, daca nu as avea trafic as risca sa ma pun si cu ala
Aruncatu' cu privirea, ok, stiu ca sunt putin rea, dar nu noi suntem cei ce ar trebui sa iti alegem tie un hobby, vezi ce inclinatii si talente ai si, da'i bataie! Citeste, picteaza, danseaza, mergi cu rolele. etc! Sunt o gramada de activitati ce iti pot deveni hobby-uri. Pa, pa!@
Incearca astrologia. Macar, daca e falsa, sa te convingi si tu :))
Poti incepe de pe www.astrologikon.com
Pai asta tu sti...de exemplu mie imi place sa imi petrec timpul cu amicii.Acum de tine depinde
Apucate de karate kyokushin. Te pune in forma, te scoate din casa, cunosti lume noua, si inveti sa mai si dai (nu doar sa iei); daca esti din Galati uitate aici:http://rokyokushin.wordpress.com/2011/01/18/the-art-of-kyokushin-in-galati/