Unii asa sunt ei, asa e metabolismul lor - nu se ingrasa. Daca medicul zice ca e ok asta e. Poti sa ii dai sa pape mai mult din mancarea lui preferata daca vrei sa fie un pic mai grasut.
Și eu am tot un Bichon havanese, are 6 ani acum. Când era mic, la vreo 2 luni era foarte grăsuț, dar a slăbit brusc, deși mânca normal. Avea multă energie și la început m-am bazat pe asta, dar apoi am fost cu el la veterinar și mi s-a zis că are viermișori. I-a trecut foarte repede cu pastile și de atunci e ceva-ceva mai grăsuț. Acum. depinde și de alimentație. Când îi dădeam granule era ceva mai slab, dar noul veterinar mi-a recomandat să îi dau orez fiert cu morcov ras și o linguriță de zahăr, din când în când. Mi-a zis că e cel mai bine pentru digestie. Recomandat ar fi să vorbești cu veterinarul tău, e posibil să aibă viermișori, mai ales la puiuți, dar e posibil să nu aibă nimic. Sper să fie bine piticul!
Puiuții**
Hmm :? La asta nu m-am gândit sincer sa fiu dar cred ca imi zicea doctorul lui dacă era vreo problema la ultimul consult care a fost acum 3 saptamani.
Chestia cu orezul n-am mai auzit până acum, dar oricum am sa il întreb pe medicul lui despre chestia cu orezu!
Și al meu le avea, dar oricum a luat. eu am avut destul de multe probleme cu el. și enterocolită. Cât a fost mic trebuia să fiu non- stop cu ochii pe el că mânca orice , chiar orice. mi-a ros noptiera și a început să îngită așchii. mi-a dat o grămadă de bătăi de cap.
E foarte posibil să nu aibă nimic cățelușul, nu toți sunt la fel. e posibil să aibă ardri mai bune, dacă medicul spune că e ok, slab sau gras nu contează, important e să fie sănătos.
te inteleg perfect in privinta rosului dacă iti spun ca s-a urcat cu labele pe încaltator nu ai sa ma crezi ) si al meu roade efectiv orice dar ORICE meniul lui preferat sunt papucii mai apoi urmati de ciorapi si mai nou căștile ))) a încercat si cu coada de mătura dar cand am indreptat o spre el stii cum a fugit la el in patut)
Mă consolează să știu că nu sunt singura care a trecut prin asta