Acum, ei nu stiu sa manince din vas. Daca nu o gasesti pe mama lor (poate a plecat sa manince si ea), atunci foloseste o sticla cu biberon. Si ar trebui sa-i invelesti cu ceva calduros; o haina veche, patura, etc. Miine, suna la un adapost de animale ca sa ii ia.
Ce dragut. Le-ai face un bine acelor sufletele daca i-ai duce undeva, unde s ao duca bine, poti opri si tu unul sau ultima varianta, la un adapost, unde sa fie ingrijiti. Nu se poate sa stea pe vremea asta in asemenea conditii. Adu-i in casa cu tine, macar pana a doua zi. Numai nu ii lasa afara, te rog!
Pune-i la caldura, nu mananca pentru ca sunt foarte mici, ia un biberon si da le cu biberonul lapte cald, ei o sa simta lipsa mamei si o sa planga dupa ea poti sa le pui niste sticle cu apa calda langa ei ca sa creada ca e mama lor, sanatate piticilor
Stiu ca răspund cam târziu.Si eu am treci prin asta de doua ori. Daca vei mai întâlni asa ceva poți sa le dai lapte cu biberonul sau daca nu ai da-le cu seringa. Tine-i la caldura, intr-o cutie.Incearca sa nu îi pui sus, sa nu cada. Sper cavor trai.Mie mi-au murit.