| DobreAlinaLuiza34512 a întrebat:

Am nevoie urgenta de raspuns.
Pisica mea de un timp a inceput sa se izoleze, si nu ca nu i se da atentie se vede clar ca este bolnava. Are simptome ne mai intalnite, a mai avut inainte o problema cu rinichii, dar acum daca tine legatura de rinichi este mult mai grav. Saliveaza foarte rau, are o saliva lipicioasa care ii "lipeste" gura ca sa spun asa, face pe ea, sta numai si numai la intuneric, miroase foarte urat (si era o pisica foarte curata si ingrijita) toarce, dar nu de placere are un tors foarte apasat si neplacut, a slabit extreeem, dar extrem de mult de la 6 kg a ajuns cred ca intr o saptamana la 1 kg, am spus nu mananca si bea foarte multa apa. Am sa ma duc la un control.
Va rog ajutati-ma urgent

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Pana acum trebuia sa o fii dus-o pentru ca are infectie masiva in corp si daca nu te grabesti, poate sa moara. Nu mai spun ca este in chinuri cumplite, daca sta saraca asa si zace.

| DobreAlinaLuiza34512 explică (pentru Violleta2022):

Prea tarziu... am fost la veterinar si a eutanasiat-o mai era si batrana nu mai avea ce sa-i faca... inca putin si intra in coma si se chinuia mai rau.

2 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Urgent la veterinar. Daca are probleme urinare asta este urgenta zero. Mai ales ca a si slabit. Nu ti-e mila de ea? Cand o pisica bea multa apa are probleme cu diabetul. Asa stiu eu. Daca o mai tii mult asa, pregateste-te s-o ingropi!

Întrebări similare