Zgarda,pudrele si pipetele pentru purici sunt toxice. Foloseste neostomosan, nu e toxic, eu l-am folosit la catei de 10zile. Dale lor, catelei, locului unde sta cat si prin curte, daca vrei sa aiba efect pe termen mai lung. Gasesti solutia la fiola si nu e scumpa o fiola, deci ai putea sa iei mai multe. Fiola se pune in apa si poti sa folosesti o sticla de aia care o cumperi din supermarket cu solutie de geamuri, fiindca are capul ala ca spray-ul si poti sa imprasti peste tot mult mai usor. Pe net gasesti si prospectul unde scrie exact cum trebuie preparat.
Nu cred că există zgardă anti-purici pentru căței atât de mici.
Ai putea să cumperi o „pudră" anti-purici cu care să îi dai pe la gâtuț, etc.
Sau, dacă vrei, poți să le faci o simplă baie, însă nu știu dacă este bun dezinfectantul. poate un șampon pentru câini ar ajuta mai mult.
Sper că te-am ajutat!
Da,exista zgarda antipurici acolo unde exista si mancare pentru caini\pisici. Exista si o solutie, si praf.Chiar daca folosesti zgarda, apeleaza si la un alt produs, pentru ca zgarda impiedica numai localizarea lor.De obicei puricii depun oua deasupra coditei, unde se imbina cu spinarea. Exista si un sampon special.
Pai eu as zice sa le faci o baita, dar ai grija sa nu ii ineci. Sau daca nu, ai putea sa mergi la doctor sa intrebi... nu siu ce sa spun. daca ar fi fost mai mari. da, zgarda era buna. . Fundita? :33
O simpla nu cred ca va ajuta, poate o baie buna si lunga.Sau poti sa incerci un praf antipurici, dar intreaba veterinarul nai intai ce sa folosesti ci cum.
Poti sa.i faci baie in primul rand, ii poti cumpara o zgarda de purici, sau praf de antipurici. Funditaa te implorr
anonim_4396 întreabă:
Deniissel întreabă: