Pai nu prea sunt specii compatibile aici... de ex carasi nu se prea inteleg cu alte specii, ei sunt mai "stufosi" iar ceilalti pesti il necajesc si au nevoie si de niste conditii mai aparte unui caras ii trebuie minim 50 l de apa ca se dezvolte sanatos, pietris fin sa nu ai chesti ascutite sau dure in acvariu (ex.plante din plastic), cat despre guppy este un peste relativ pasnic se adapteaza usor si cu alte speci de dimensiunea lui, nu-i foarte complicat de crescut mai ales ca este vivipar
Eu am avut acvariu de 100l,dar nu am patit asa ceva decat cu un singur peste,de obicei sunt pesti care ii manca pe alti,gupi sunt niste pesti foarte linistiti poti incerca sa ii dai drumul si sa vezi ce se intampla... sincer nu cred ca o sa ti-l manance,dar daca vezi ca tot sare la el etc scoate-l si dal, un singur peste acum nu e mare lucru, scapa de aia care se pun pe mancat
Eu as zice sa nu il dai la altcineva eu as zice ca: sa il pui pe gupi in acvariul ala cu ceilalti pesti si tot timpul sa pui mana pe el sa vezi da cum se comporta ceilalti dar da ca ceilalti se apropie de el inseamna ca o sa il manance. daca ar face asta eu zic sa: daca ai un acvariu mare sa pui un gemulet la mijloc sau ceva plastic ceva ca sa se vada macar si asa va fi mai bine. pliz fundita? imi dai?
Daca incerci sa ajuti pe cineva, raspunsul tau este nefolositor sau stupid, daca dati stupid la un raspuns care nu este o jignire sau off... raspundeti voi mai bine
Ane758 întreabă: