Da, eu vreau sa-i vand! Ei sunt ragdoll nu sunt birmanezi! Nimic nu-i gratis pe lumea asta, amice, totul se plateste!
Da, mai am pisoi Am si fete si motan (depinde ce vreti sa alegeti ). O sa le pun pozele pe Internet sa vedeti cat de frumosi sunt. In plus sunt foarte jucausi, cuminti, simpatici, prietenosi si i-am invatat sa faca la nisip!
Pune poze si arata-ne!, uite mailul meu, da-mi o poza : tahrir_badran@yahoo.com
Da, mai este valabil anuntul. Mai am un motanel si o pisicuta. Ambii sunt foarte frumosi. Eu sunt din Brasov.
Te rog sa-mi dai un mesaj (asta inseamna ca ar trebui sa ai profil pe acest website, dureaza 2 minute sa-l faci) si o sa iti dau adresa mea de e-mail. Nu pot sa pun adresa in public, nu sunt o vedeta, dar prefer sa discutam in privat. Multumesc!
Cat sa ceri? eu am luat pisoi din aia de rasa birmanezi gratis, si crede-ma ca multi ii dau gratis ca sa scape de ei tu vrei sa ii vinzi? sper sa ai succes desi nu cred ca vei avea.
Mai ai pui? 100 de Ron e maxim cat pot oferi dar imi doresc foarte tare un animalut. Daca mai ai, chiar nu conteaza sexul. Multumesc mult.
Buna... Mai ai pisici? Imi doresc foarrte mult o pisicuta. Ofer 250 ron. Astept raspuns : teo15_2002@yahoo.com
Hei, stiu ca e vechi postul dar daca vreodata o sa mai ai puiuti de vanzare te rog da-mi un mesaj aici!
Sunt interesata de un pisoi, in eventualitatea ca mai aveti,
tel 0745857156
multumesc,
LITA
Mai ai cumva pisoi de vanzare? Ca eu acum vin sa iau unul)Serios, daca mai ai.eu sunt din Brasov si pot veni cat de repede dupa el.Ma poti contacta pe mail:blackiro@yahoo.com.multumesc si sarbatori fericite.