Vacinurile si antibioticul pentru puisori se da numai dupa 3 saptamani. la numai 2 zile puiul abia daca se poate hrani cu acel puf unul de pe altul. Cazul tau poate fi de la incubatia incorecta si acei puisori nu s-au dezvoltat corect in ou. De salvat nu cred ca ii mai poti salva. poti intreba totusi medicul veterinar dar nu prescrie nimic la numai 2 zile. Sa le presari malai deasupra sa poata ciuguli unul de pe altul si daca acei pui refuza sa se hraneasca...nu cred ca vor mai trai. Sa le asiguri caldura optima, sa nu stea in frig. Le faci o eleveuza deasupra. Eu bag un bec intr-o palnie de tabla mai mare si se incalzesc. Cand cresc mai mari, trebuie sa ii scoti la loc mai mare sa poata alerga, altfel vor ologi si ceilalti.
Mergi la farmacia veterinara si cumpara malai tratat cu antibiotice, stiu ei ce sa-ti dea, ca sa poti sa le dai la toti, altfel incep sa-ti moara.
Puisorii de indata ce au iesit din ouale trebuiesc uscate, apoi sa inbibi picioarele puilor cu spirt medicinal ca sa dezinfecteze si sa nu mai paralizeze si sa-i bagi imediat sub aripile clostii! Lasa sa mai treaca o zi fara mancare.deoarece puii mai au inca o rezerva, dar trebuie sa fie lasati in pace, lasa in grija clostii! Dupa o zi puii trebuiesc hraniti cu branza de vaca, 1 ou fiert si un pic de malai si sa mesteci bine, bine pana se omogenizeaza si apoi sa dai sa manance, sa pui si un castronel mic( cutia de conserva) cu apa!
Sunt doar 2 in starea aceasta. Unul nu mai poate umba deloc. Dar celalalt e destul de vioi, mananc bea, merge schopatand doar ca isi tine piciorul intr-o partea