| ćůρĸåćåĸę a întrebat:

Am o agenda fara numere si data...Decat cu dictando... voi ce ati scrie pe ea? Funda pentru cel mai bun raspunshappy

Răspuns Câştigător
| whatevernvm a răspuns:

Poti face un oracol...Sau poti face ce am facut eu cu prietena mea cea mai buna.un caiet al nostru in care sa scriem fiecare intmplare frumoasa, haioasa saru trsita petrecuta impreunahappy La fel poti sa iti faci un jurnal personal sau un loc unde sa iti scrii creatii personalehappy

13 răspunsuri:
| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Poti scrie amintirile tale acolo, iclusiv despre colegi, profesori, prieteni si sa pui poze cu ei, sa scrii acolo ce nazbatii faci tu sa te descarci cand esti suparata sa scrii secretele tale. Sa arate ma dragut poti desena pe acolo tot felul de chesti care te reprezinta, sa spui despre baietii cu care te intalnesti. Cand te plictisesti poti face mici poezioare sau fraze haioase, romantice, triste,... Jurnalul poate fii singuraul " prieten" in care poti avea incredere ca nu te va trada.
Sper ca te-am ajutat. SUCCES!

| Saya a răspuns:

Folosestea ca notebook... Sa stii ca atunci cand ai nevoie de ceva sau cand ai uitat ceva cauti in ea sa iti amintesti.
Poti scrie acolo si citate care te inspira in unele momente e foarte fain, incearcatongue

| PisikaNeagra a răspuns:

Fa`i cateva decoratii si fa`o jurnal. Daca ai unul, deseneaza in ea sau foloseste`o la scoala! Sper ca te-am ajutatwinking

| αŁз a răspuns:

As desena sau as face din ea un jurnall:d

| Pau a răspuns:

Heey :*
Eu sincer as face un fel de oracol cu diferite intrebar pentru colegi, mai ales ca acum se apropie si sfarsitul scolii si intram in vacanta love struck

| măcheamăăăî a răspuns:

As scrie viata mea...

| ASimpleUser a răspuns:

Am si eu una si scriu pe ea lucruri deosebite ce sau intamplat in anumite zile

fundita please!

| Alllllexandra a răspuns:

Eu as face pe caiet ca o structura a materiei cele mai grele pentru a o intelege. Funda te rog daca ti-a placut
.

| 発行機関月は地獄に行く a răspuns:

Mi-as face un mic jurnal. As scrie ce lucruri bune mi s-au intamplat si lucrurile rele, la fel. Sau daca ai talent poti scrie povesti sau poezii in el. Si cantece poti sa scrii. Succes.

| eprubetă a răspuns:

Pai...daca ai si poze cu (,) colegii tai, poti sa faci un album special pentru ei, si ii pui pe fiecare sa scrie cate o amintire!
Poti face un jurnal!
Poti compune poezii/cantece/compunerii si sa le pui pe agenda ta :*:*

| lyke a răspuns:

Pai niste teoreme la matematica sau definiti la romana(vb serios) e de ajutor si il tii mereu in geanta o sa ai nev de el o sa fie de ajutor... poti face un oracol:]]...

| braga a răspuns:

Eu as desena insa tu ai putea sa scrii intamplari din timpul zilei pe care le vei citi mai incolo si vei radewinking

| dede29dede a răspuns:

Pai...ai putea face un jurnal cu lucruri importante sau un oracol si daca mai esti la scoalaa poti sa notezi temele...succes