anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o catelusa beagle de 2 luni? Este bine sa stea la curte pentru ca eu stau la casa? Pot sa o las pe afara sa se joace? Am mai citit intrebari despre beagle pe TPU dar nici una nu m-a lamurit daceste bine.Adica toti beagleii pe care ii stiu toti stau in casa sau in bloc dar la 2 luni cum eu stau la casa, in curte, nu se expune la ceva boli sau la ceva paraziti.Nu stiu. Intreb si eu?!

Răspuns Câştigător
| Isabellaღ a răspuns:

Poti sa o lasi pe afara fara probleme.Numai sa ai grija de ea.Sa nu o lasi sa se joace in locuri unde se poate lovi mai ales ca are numai 2 luni...e micuta.Numai trebuie sa o vaccinezi si sa ii dai medicamente de parazitii(daca inca nu ai facut asta).Asa ca e OK o poti lasa pe afarahappy

Sa iti traiasca!happy

4 răspunsuri:
| LoveNiki a răspuns:

Pana nu termina schema de vaccinuri nu e bine sa o lasi afara ca poate lua ori ce boalawinking

| MARRRRRYYA a răspuns:

Buna un catelus de 2 luni este abia eliberat din canisa are doar cateva vaccine el nu are voie sa calce pe asfalt pe unde au trecut oamenii pentru ca nu este protejat de virusi si boli trebuie sal ti departe de oameni straini.cel putin 1-2 luni dar daca totusi nu ai caini si nu vine o gramada de lume prin curte e ok sal mai lasi cateva minute sa se joace intelegi are nevoie de protectie sper ca ai inteles sa-ti traiasca si sa ai grija de el Bafta!

| alExUtZaDraGUtzICa a răspuns:

O poti lasa afara dar sa ai grija mare de ea pentru ca este mica.Dar trebuie sa o vaccinezi mai intai (daca nu ai facut asta pana acum).

| Imaginaţie a răspuns:

Eu as zice ca nu ar rebui sa il lasi afara pentru ca nu are 3 luni pentru mai multa siguranta (adica zgarda anti-purici). Deci in concluzie eu as zice sa nu il lasi afara, decat sub supravegherea ta tinand-ul in lesa