| denisaroxana a întrebat:

Am o catelusa de 4 luni jumate si acum o saptamana a fost muscata de un catel maare. Medicii au diagnosticat-o cu pneumotorax cu emfizem subcutanat, ceva de genul asta. Este plina de aer, are umflaturi si un picior rupt(ruptura de spata). A mai patit cineva asa? Daca stie cineva sa ma ajute, ortopedul a spus ca nu poate sa o opereze pentru ca are oasele foarte moi, si ca ar trebui sa ii puna un bandaj si ca i se va suda la loc si va fi bine. Nu stiu ce sa cred.

5 răspunsuri:
| glamour a răspuns:

Du-te la un medic veterinar bun si mergi pe mana lui. ai rabdare, si duoa ce treci peste ai grija sa nu ramana cateaua traumatizata si sa se sperie de orice caine. offf, bai frate tineti-va animalele in lesa ca uite ce se intampla si nu platiti voi tratamente peste tratemente. sanatate catelusei si bafta.

| CrySsa_4535 a răspuns:

Totusi poti incerca o alta parere la un alt veterinar pentru linistea tawinking

| AlaBalaPortocala_3309 a răspuns:

Piciorul nu se sudeaza singur!
nu mai spuneti bazaconii daca nu stiti!
Adica se sudeaza dar de sudeaza grezit si apoi trebuie sa te duci la medic sa il rupa din nou, si il pileasca, sa il pre anictioneza si apoi interventia obisnuita!
Daca i se sudeaza gresit o sa o doar piciorul chiar si dupa ce s-a sudat natural si o sa schiopareze toata viara!
Fa ce a zis vererinarul ( cu bandajul) si o sa fie bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De acord cu deviant 18!

| deviant18 a răspuns:

Eu zic sa te linistesti. referitor la piciorus stai linistita. si oasele se sudeaza singure, daca ii pune bandaj si ai mare grija de ea, piciorul se va suda la loc si va fi ok. faptul ca e plina de aer, nu stiu ce sa spun dar umflaturile se vor vindeca. atentie la recomandarea medicului veterinar