| greentea a întrebat:

Am o catelusa din rasa Shitzu cu varsta de 8 saptamani. I-am facut baie in seara asta, dar cam tremura si are nasucul putin cam rece. E totul ok sau ar trebui sa imi fac griji?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Stai linistita, intr-adevar el/ea este micut si ii este frig, dar ai grija deoarece se poate imbolnavi! Punel in prosop, uscal, daca este nevoie foloseste feonul, baga-l in pat stai cu el incalzzeste-l si nu il mai scoate afara, deoarece este foarte periculos pentru catelusi, crede-ma am trecut prin asta! A da, asigurate ca are vaccinurile facute, poate nu crezi, dar il ajuta foarte mult in imunitate! Bafta! Sarbatori fericite! Pa, pa.

7 răspunsuri:
| HyuLa a răspuns:

Nu nu trebuie sa-ti faci griji
Doar daca e uscat e racit catelusul
Dar daca e cum ai zis tu e ok!

| Florinnaa a răspuns:

NUlove struckfudna>

| NothingImportant200 a răspuns:

E ok. Chiar daca ai spalat-o cu apa calda, pentru ea a fost rece. Data viitoare sa fie apa mai fierbinte.Si mie mi s-a intamplat, dar am saplat-o pe urma cu apa mai fierbintica si nu a mai tremurat. Bafta!

xoxo

| ATHOS a răspuns:

Catelusa tremura datorita faptului ca i-ai facut baie. In primele luni de viata (trei in mod obligatoriu) nu se face baie cainilor.
Sfatul meu este sa te duci la medicul veterinar sa-ti dea cateva sfaturi in ceea ce priveste cresterea si ingrijirea aceste rase.
Bafta!

| Nooot a răspuns:

Nu e chiar OK, catelusei ii este mai mult ca sigur frig, de aceea are nasul rece, dar daca e rece si UMED, nu ar trebui sa iti fac foarte multe probleme deoarece la caini este normal sa aiba nasul umed, cat despre tremurat... e posibil sa ii fi fost putin teama de apa si acum e speriata sau ii este rece. Pune-i intr-o patura si ia-o langa tine.
Asa se va linistii.

| WalterWhite a răspuns:

Nu trebuie sa te ingrijorezi dar nici prea bine nu e, tine-o la caldura sau fai o baie cu apa fierbinte!

| Oxana_7898 a răspuns:

Am si eu o catelusa si tzu de doua luni am cumparato ieri si mi-au zis sa nu ii fac inca baitza pana pe la 3 luni mi-au dat un spray sa o spal cu ala dar tot miroase ce ziceti pot sa ii fac baitza? si ii trebuie neaparat sampon special sau pot si cu sampon de oameni? multumesc