Dar gandeste-te ca nu va ramane toata viata asa. Adica e o rasa destul de agresiva. Gandeste-te cu ar fi ca o mama sa-i puna numele fetitei sale Ingeras si apoi la 16-17 ani sa vezi o rebela.
Legat de personalitate, mi-e greu sa cred ca ii cunosti personalitatea. Un catel de 2 saptamani in afara de somn si hrana nu face altceva. Crezi ca asta e personalitatea ei? K asa va fi toata viata? Probabil nici ochi nu are. Sau daca are abia i s-au deschis...
Legat de nume, pune-i unul scurt (2-3 silabe), sonor (sa-l contina pe ''r''), foloseste vocalele ''a'' si/sau ''o'' si fereste-te de ''i'' (vocala ''i'' micsoreaza, te duce cu gandul la ceva mic).
Inca ceva: in mare parte personalitatea i-o formezi tu prin educatie. Gandeste-te cum ai vrea sa fie.
Ps: sper ca o ai si pe mama ei care sa o hraneasca, altfel va avea o gramada de probleme in viata daca e lipsita de laptele matern pana la 2 luni... Tu oricat te-ai stradui si oricate bunatati i-ai da nu poti sa o inlocuiesti pe mama ei si laptele acesteia. Daca n-o ai pe mama, eu zic s-o duci inapoi si s-o iei la 2 luni. Asa are cele mai bune sanse sa fie un caine sanatos cand va creste.
Eu cred ca i s-ar potrivi foarte bine Elsa sau Ambra. Sa iti traiasca catzelusa!