| 00dey a întrebat:

Am o catelusa si eu ziceam ca o ramas gestanta pe 1 martie si m-am interesat pe net si m aflat ca 63 de zile ar trebui sa dureze pana sa fete, insa azi suntem in 7 mai si ea e la fel. burta ii e foarte mare, dar ea nu mai are de gand sa ii soata! x( care ar putea fi problema? ajutati-ma si pe mine cu un raspuns pe masura! happy multumesc frumos

9 răspunsuri:
| AnaMaryadragutaa a răspuns:

Probabil nu a ramas in 1 mai si mai tarziu...sau are niste coplicati ori pur si simplu nu e inca timpul pentru a fata...Duo la o consultatie veterinara!

Abh
| Abh a răspuns:

Mergi la veterinar cu ea.

| William a răspuns:

Poate ca e doar grasa.

| viotedy a răspuns:

Poate n-a ramas chiar pe 1. daca da semne de neliniste si crezi ca nu poate fata o duci si-i face cezariana, dar poate s-a imperecheat mai tarziu.

| 00dey explică (pentru viotedy):

Ai dreptate. dar acum burta ii e lasata, ceea ce inainte nu era ..cat un pepene e. face foarte des caca pe unde apuca, geme si tot asa....mai zi-mi o parere..merci

| viotedy a răspuns (pentru 00dey):

Face pentru ca o apasa greutatea pe intestine.nu stiu ce sa zic, n-am avut probleme niciodata.cu toate ca le pazeam cand fatau cate o noapte intreaga.nu stiu da fatau numai noaptea. poate fata daca i s-a lasat burta.

| 00dey explică (pentru viotedy):

Eu stiu ca atunci cand vine clipa aia, cauta sa se ascunda.dar nu vrea sa iasa afara, si in casa nu are cum sa se ascunda oh go on ma dispera straight face

| viotedy a răspuns (pentru 00dey):

Nu se ascunde. dimpotriva se tine dupa tine.eu asa pateam.fa-i un culcus din carton ceva unde sa fete.

| DianaBaii a răspuns:

Păi incearcă să mergi la un veterinar şi să te interesezi pe acolo! happy