Cea mai buna mancare este Royal Canin,daca nu este matura ii poti da Royal Canin Junior, daca este matur poti sa ii dai Royal Canin Startar, succes!
Alexandra,nu vorbi prosti,Royal canin este cea mai recomandata de toti medicii veterinari care stiu sa trateze un animal, am avut o groaza de cani, am incercat toate mancarurile de caine dar Royalul a fost cel mai bun.
Pai, i-ai putea lua un Pedigree de la magazin de care gasesti de care sa iti convina ca pret si sa vezi daca ii place. Daca ii place e bine poti continua sa ii dai dar daca a treia oara cand ii dai nu mai mananca adica respinge macarea va trebui sa i-o schimbi.
1.Nu i se zice,, pedigri" ci hrana uscata
2.nu Royal canin e cea mai buna
3.Pentru pui este bine sa cauti o hrana cu multa proteina si grasime(proteina cam 30%)
4. Poti lua Pro Pac,Pro Plan,Acana,Orijen,Platinium Natural(Recomand),Bosch, Royal Canin, Artemis
5. Daca e adult, proteina sa fie in jur de 24-27%
6.Uita-te la ingrediente.E bine sa fie cat mai naturale, sa contina mai putini cartofi, cereale si mai multa carne
Sper ca te-am ajutat
Pana pe la 5-6 luni poti sa-i dai pedigree din gama Royal Canin...iar apoi sa ii dai Acana... Sper ca te-am ajutat
Deniissel întreabă: