Chitariile clasice, au corzi de metal. Dar sunt si din nylon, am vazut la un prieten de-al meu. Ar fii bine sa le schimbi pe cele de nylon, pentru ca metalul este mult mai bun.
Este clasica. Chitarile acustice au doar corzi de metal, din cate stiu. De asemenea chitarile clasice au gatul mai lat decat cele acustice.
Noroc ca exista copy-paste. Ca sa para ca isi foloseste creierul si cel care e mai sarac intelectual. Pacat ca vrea doar SA PARA, ca de fapt nu este inteligent. Scuza-ma, dar cine zicea ca "e plina tara de prosti" avea dreptate. Acum o sa sari in sus sa zici ca tu ai creier. Degeaba ai daba nu stii sa il folosesti! Sorry
PS: Ca sa te luminez putin...In coltul din dreapta sus al fiecarui comentariu este afisata data si ora la care a fost publicat, strategia nu-ti prea merge. Orice om intreg la minte se prinde ca ai copiat comentariul meu! Gandeste mai mult data viitoare (daca poti sa faci asta).
Mai lasa-ma ca nu am timp e astia ca tine, team jignit eu ca sa ma faci prost?
am nevoie de raspunsuri asa ca tineti gura!
Este clasica. Chitarile acustice au doar corzi de metal, din cate stiu. De asemenea chitarile clasice au gatul mai lat decat cele acustice.
Deniissel întreabă: