| Alexutzaa22 a întrebat:

Am o femela guppy care o sa aiba pui. Cand trebuie mutata in maternitate si cum? (se vad ochii puilor in burta) Si care sunt semnele ca se apropie vremea sa ii nasca?

Răspuns Câştigător
| Doctorfishadi a răspuns:

Buna! Ai nevoie de maternitate, plantele nu sunt suficiente! Montezi maternitatea, iar in functie de model, aceasta are un gratarel.Montezi gratarelul cum arata pe cutia maternitatii.Pestele il prinzi pur si simplu si il pui in maternitate, procedezi ca si cu un peste normal.Cand va "naste" puii(nu depun icre), acestia arata ca niste sfere care trec prin gratarel in partea de jos a maternitatii departe de mama. Apoi dupa ce naste tot o scoti(in 2-3 ore).Vei stii cand vine vremea sa ii nasca prin faptul ca langa anus femela face o pata neagra, si bineinteles are burta mare.O poti pune si cu 2 saptamani inainte sa nasca, numai sa aiba icre, in maternitate sta cam 3 saptamani fara nici o problema mama! In aceasta perioada dupa ce o pui in maternitate sa o hranesti cu mancare de calitate in portii puuutin mai mari(este important pentru pui). Puii ii hranesti cu hrana tip 0 din comert, sau galbenus de ou fiert tare si trecut printr-o carpa! Daca vrei sfaturi si detalii despre orice legat de acvarii si acvaristica ma poti contacta la facebook-ul meu https://www.facebook.com/adrianmarius.marin.3?fref=photo&ref=tn_tnmn sunt acvarist si imi permit sa te ajut cu sfaturi pertinente!

2 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Daca ai plante de suprafata nu trebuie maternitate.

| Doctorfishadi a răspuns:

Daca intrii pe facebook sa imi lasi o cerere de prietenie sa te gasesc usor!