De obicei ciobanescul german se joaca cu caini din rasa lui, dar se joaca si cu staini, dar sa nu il lasi sa se joace cu caini mici de statura. Sper ce te-am ajutat, poate imi dai funda!
Rasa de caine ciobanesc german este rasa cea mai utilizata de catre politie si armata in activitati dar si de catre serviciile de paza. De asemenea, cainele ciobanesc german a fost prima rasa care a fost utilizata de catre nevazatori pentru ghidare. Loialitatea si devotamentul fata de stapan fac din acesta un caine minunat de paza si de companie pentru familie.Interactioneaza bine cu alti caini.
Loial si protectiv cu stapanii sai, poate fi agresiv fata de alte persoane daca nu este socializat de mic si cu alte persoane. Crescut in preajma altor animale, se poate imprieteni usor cu celelalte animale de companie din casa.
Eu am in ciobanesc german,si ma interesez pe net despre comporanentul lor.
Depinde de la caine la caine, eu am unul foate docil ziua, se inprieteneste cu toata lume care intra pe poarta ziua, dar noaptea o adevarata masina de ucis, sa te fereasca Domnul sa intri la mine in curte noaptea.Mai am un caine, alta rasa cu care s-a imprietent si se joaca impreuna, dar iti mai zic o data ca depinde de la individ la individ.
Celalalt caine e de talie mica
Ciobanescu german poti sa il inveti sa fie bun cu straini sau sa nu fie iar si cu caini e la fel daca il lasi cu alti cainu cum sunt parcurile speciale de caini sa se joace cand va fi mare nu va avea treaba cu alti caini(numai asa trebuie facuta la varste mici nu cand are 1 an pe la 4-5 luni zic eu poate si mai repede il plibi il lasi sa se joace cu oameni straini si cu alti caini, dar caini dinaia sa stii ca si ei au fost dresati nu il lasi cu ori ce caine vezi pe strada il duci in parcul de caini)