| Cristina505 a întrebat:

Am o intrebare care ma macina de mult timp.Cum se realizeaza actul sexual intre gaina si cocos? straight face Am studiat asta foarte mult.laughing. Adica. cocosul sare pe gaina, o ciupeste cu ciocul de ceafa si atat.Cocosul nu ascunde sub pene. niciun penis straight face Iar cand el se afla pe gaina, cocosul nu introduce nimic in.gaina rolling on the floor). E cam stupid, dar.sunt foarte curioasa.

Răspuns Câştigător
| cappuccino_4155 a răspuns:

Pai cocosul ii atinge gainii cloaca cu cloaca lui, cloaca este o cavitate a corpului batracienilor, reptilelor și păsărilor, în care se deschid tubul digestiv, conductele genitale și urinare.Deci prin urmare, chiar daca putina lume stie asta, prin cloacawinking

3 răspunsuri:
| Anduciu a răspuns:

Off-topic:Ehehe... daca e cocosul vanjos, gainile se lasa singure cu coada-n sus, cerand sa fie calcatelaughing.
Am vazut multe pana acum, chiar si un act sexual intre doi cocosilaughing

| haiZI a răspuns:

Cocosul imobilizeaza gaina, de obicei prin folosirea ciocului cu care se prinde de penele gainii din regiunea cefei. Picioarele, si pintenul cocosului sunt fixate inapoia aripilor gainii, tot cu rol de imobilizare. Dupa imobilizarea zburatorii nefericite are loc copularea propriu-zisa in care cocosul isi depune materialul seminal in oviductul gainii. pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-te mai bine.