| mariusQ a întrebat:

Am o intrebare:Eu am in grija mea o pisica, 13 pestisori de agvariu, 6 crapi si 11 carasi intr-un butoi mare acum pe timp de iarna dar vara am o balta unde-i tin, tusa mea avea 2 perusi pereche si nu a avut ce sa le dea de mancare pentru ca s-a mutat undeva unde nu ava posibilitatea sa le cumpere mancare asa ca mi a dat mie, nu e problema sa ii ingrijesc dar nu stiu sa le castig incredere, sun speriati cand le bag mana in colivie si cand ma apropi de ei dar in seara cand i-am adus am pus pe animal planet si ciripeau niste pasarele si au inceput sa ciripeasca si ei, poate le place. Dau FUNDAlove struck.

Răspuns Câştigător
| AnaMaryadragutaa a răspuns:

Nu s-au acomodat cu tine.Si eu am avut un hammster care era tare speriat in final am ajuns prieteni.Pentru ca:In fiecare zi am povestiti cu el ii cantam fara sa ma apropiu de cusca lui sau de el,apoi incet incet ma apropiam de cusca si am atinso l-am lasat sa ma miroase si sa se apropie de mine asa sa faci si tu sa nu te temi, apoi i-am dat sa manance (el a luat din mana mea), dupa cateva zile in care doar povesteam si puneam incet mana pe cusca(vreao 2-3 zile doar povestesti)am indraznit sa bag mana in cusca la inceput s-a temut de mine dar pana la urma a vazut ca nu vreau sa-i fac nimic doar sa ii dau mancare si sa il alint. Dupaia l-am luat in brate si am devenit prieteni. Sper ca te-am ajutat! Funda?

0 răspunsuri: