| pudi a întrebat:

Am o intrebare, hamsterii mei s-au nascut la data de 26 .03.2010. Cam, cand as putea sa ii dau, avand in vedere faptul ca au ochii deschisi si mananca singuri(dar si sug foarte putin)

6 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

Cam dupa o luna si jumatate, doua de la nastere!

| Andre a răspuns:

Pai cam in aprilie adica acum

| Baiaaanca a răspuns:

Pai da un anunt, ori in ziar sau da`i la un magazin pentru animale.Sau unele magazine pentru animale au un fel de afisier, tu poti sa pui acolo o foaie cu detalii etcwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, nu e bine sa desparti un pui de mama lui insa dupa ce nu mai suge simte-te liber/a sa il/o dai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Bianca eu intrebam de la ce varsta pot sa i dau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Coincidenta : si eu am primit un hamster care s-a nascut tot pe 26.03.2010.Eu zic ca ii poti da chiar acum deoarece al meu se simte cat de cat bine si l-am primit doar de o zi. Dar sa te asiguri ca ii dai la o persoana responsabila care nusi bate joc de ei cum era sa fac eu.Sa nu-i duci la PetShop fiindca acolo cei de acolo nu le schimba rumegusul doar odata la 3-4 luni si se pot imbolnavi. Ei se mai pot imbolnavi, deoarece cei de la PetShop nu au mai multe biberoane din care hamsterii sa aiba biberoane cu apa propii, si se pot imbolnavi. Sper sa-mi urmezi sfatul si sal asculti.
Daca mai doresti informatii, ma gasesti la adresa de email cristi_harangus@yahoo.com. Multumesc pentru. intelegere!