Nuu va avea probleme grave.Cel putin la mine au apucat si a doua fatare si a treia si tot asa.
Probabil este la prima fatare.Bine ca nu a murit si ea.Ca mi s-a intamplat si mie, chiar la femele care erau la a 3 a fatare.De obicei ar trebui ca femela sa pregateasca ea singura culcusul. Daca crezi ca se va mai intampla asa ar fi bine sa o aduci in casa in ceva.
Da, e prima fatare, acum asteptam sa vedem ce face sora ei, trebuie sa fete tot azi si si-a facut culcus dar nu si-a lasat puf inca.
Daca e prima dat cand fata este ceva obisnuit sa moara.Tot timpul mi s-a intamplat asta si nu numai mie.
Da...e prima ei fatare, mai am una e sora cu ea si se pregateste sa fete acum si asteptam sa vedem ce face ea, pana acum nu si-a lasat nici ea puf.
Probabil vor muri daca este tot la prima fatare.E pacat dar este ceva obisnuit.
Sa speram ca asta e mai inteleapta si isi lasa puf, dar a doua oara tot asa se v-a intampla, sau va invata din greseli?
Va invata din greseli ma refer ca va sti ce sa faca.
Funda?
Daca imi spui si ce se va intampla cu iepuroaica, daca va fi ok sau va avea probleme.Stiu ca are lapte si poate avea probleme cu mamita, dar nu cred ca va fi ceva grav, iar eu ii tin in custi afara, sper ca nu ii va fi frig acum ca e putin mai sensibila cum a fatat, nu?
Ok, mersi.
Nuu va avea probleme grave.Cel putin la mine au apucat si a doua fatare si a treia si tot asa.