Daca nu a iesit din casa si e sigura chestia asta il vei gasi ca la un moment dat va iesi de unde e ascuns pentru ca i se va face foame/sete
Sper sa il gasesti cat mai repede, pana nu iti manaca toata mobila
Se ascund prin colturi, daca ai dulap poate fi prin spatele lui sau poate ti-a intrat in sertare daca ai sertarele jos.
Mie mi se baga sub dulap, stateam in camin si aveam linoleu pe jos. Cand m-am mutat si am luat dulapul, jumate din linoleu era rontait Sa nu mai zic ca daca imi scapa in sifonier rodea tot, de la sosete pana la camasi.
Incearca sa il momesti cu mancare, cred ca cel mai bine ciocolata ca le plac dulciurile. Fii cu ochii-n patru ca daca o prinde o ia si fuge, tine bine de bucatica.
Spor, sper sa-l gasesti!
Buna cand pleci de acasa iei un mar il tai in mai multe bucati si pui cate o bucata in fiecare camera nu uita sa inchizi usa, si daca vezi ca este putin rontait un pic vreun mar iei o galeata mai mare si incerci sa faci o scara din carti sau din ce poti tu nu mai sa o afci in astfel incat sa poata urca si pe scari pui salata putin de tot puio carpa deasupra gurii la galeata si bucati de morcov sau ce vrei tu pe margini daca vrei poti baga o carpa in galeata ca sa-i amortizeze caderea, am patit acelasi lucru si la mine crede-ma a mers mult succes o sa-l gasesti tu daca se poate s anunti ca sa stiu si eu daca a mers faza asta si la tine(la mine a mers)
Funda pentru asa ceva nu se merita da in fine.
Poti face o capcana pui o galeata sau altceva mai inalt faci o scara din caiete si pui mancare in galeata.Si hamsteru cand simte miros se urca si ramane acolo.
Dar asta e doar un exemplu poti pune cascaval sau mezeluri pe jos in ceva sau in principiu langa locurile stramte unde consideri ca s-a bagat hamsterul si va fi atras.
Mie mi-a scapat de peste 50 de ori printre care unul nu l-am mai gasit si unu l-am gasit mort.
Asta pentru ca am avut 20 si acum i-am vandut. Acum poate am pus raspunsu cam tarziu dar pentru data viitoare sa stii ca ti-am zis e inprevibil nu se stie cand va mai scapa.
Lasa-mi ID-u si vorbim mai mult