El respira asa greu doar cand il scot in parc la alergat, si atunci mananca foarte mult. Nu l-am scos la alergat, dar el respira greu si nu mananca nimic.
Ți-am spus dăi țuică pe gât!
Dacă nu suporți să vezi cum se înbată roagă pe cineva s-o facă în locul tău.
Nu glumesc..Am avut 3 căței la rând și ei care erau să moară! Și chestia asta am luat-o de la bunică-mea. Și și-au revenit, dacă nu le dădeam mureau.
Nu ma risc cu astfel de tratamente babesti. Fara suparare, nu te acuz ca minti sau ca faci misto, doar ca nu vreau sa pun in pericol viata catelului incercand sa ii remediez starea cu tuica.
Ai încredere în mine, te rog!
Și eu mai am încă un cățel acum, și dacă nu era bunica mea, poate că nici n-ar mai fi fost aici!
Se simțea rău, vomita, avea di... Și nu mânca nimic.
Mai bine să moară? Veterinarul la care l-am dus a zis că nu mai pot face nimic, și că va muri oricum...
Dar uite că n-a murit.
Te rog, ai încredere. Măcar unpic, dăi!
Mai ai? Si eu ma simt putin rau...
Hai că-ți dau și ție o gură :*
Am reusit sa ajung la veterinar cu el, mi-a spus ca e din cauza capusei si i-a facut 3 injectii. Mi-a dat un tratament dar observ ca nu este nicio schimbare in starea lui, respira in continuare foarte greu, nu mananca si refuza sa bea din apa in care este unul din tratamente. L-a luat somnul acum dar imi este foarte frica de ce se v-a intampla in noaptea aceasta. Tin sa precizez ca urina este foarte inchisa la culoare.
Capusele sunt extrem de periculoase! Cred ca ai vazut si tu foarte bine pe la TV ca sunt atat de periculose incat pot omora si un om! Eu zic sa il duci luni de dimineat cat mai repede la medicul veterinar! Sper sa nu fi contactat vreo boala de la capusa.bafta!
Si tu crezi toate aberatile ce se spun la televizor.... Capusa nu este o cobra.
Pff.Daca nu stiai, capusa are nu stiu cate bacterii care te pot omora si pe tine, mare cunoscator ce esti.Nu ma iau dupa TV, ma iau dupa faptul ca am medici in familie
Dă-i țuică pe gât.
Serios.
Nu glumesc, si eu am făcut-o. Iși revine, o să vezi!
Nu trebuie sa te panichezi daca nu mananca o zi, doua, trei si are un program normal. Daca nu vomita excesiv, are scaun normal si nu se ascunde prin casa, stai linistit. Daca are picatura (pipeta) pentru capuse, cea din ureche nu l-a afectat.