Buna pisymay! Ce draguttt. Si eu am ciobanesc german, iar profa mea de romana are angora turceasca! Sti cum se spune animalele vorbesc intre ele, iar pisicuta ta si catelul se inteleg fooarte bine! intr-un fel este ciudat, dar intr-un fel super dragut! dar ai grija ciobanscul german este cam aiurit ca sa zic asa! Si eu am trecut prin lucruri asemanatoare:
am avut 2 canari si un papagale din ala mare!
le-am dat drumul si nu stiu cum s-au asezat intr-o colivie toti 3(inainte papagalulu era singur si canari amandoi, aveam 2 colivi) se intelegeau bine pana cand intr-o zi am gasit masculul canar omorat de gat de la spate! papagalul il omorase ca sa ramana cu femela canar!
alta intamplare:
am la garaj un brac german si un amstarf, am mai luat o catelusa grac german si intamplarea a fost sa ii las toti trei in tarc! a trecut aproape o luana si nu s-a itamplat nimic, pana cand am gasit-o pe catelusa moarta! amstarfful o muscase de gat, iar ea murise!
trebuie sa ai grija de pisica, ele pot fi tare pretentioase si nu sti niciodata cand se pot lua la harta! eu zic ca este ciudat si trebuie' sa ai mare grija, dar pe de alta parte este foarte dragut si eu zic ca magia si-a facut loc in inimile lor! s-au au crescut in preuna si na...
ok, cred ca te-am ajutat si sper s-o dai de capat
Da si nu prea! Daca au crescut de mici impreuna, este posibil.Am vazut multi caini care se inteleg bine cu pisicile. Un vecin are un caine care se intelege bine cu toate matele din cartier! Apropo de Angora Turceasca, si pisica mea de la avatar este Angora Van Turceasca!
E normal ...mai exista si animale care se inteleg. acu vezi sa nu fie ceva mai mult decat o prietenie . am avut si eu o pisica si un catel "foarte foarte foarte" apropiati mai aveai nitel si o faceau asa ca ai grija