| razvanule a întrebat:

Am o pisica Birmaneza de vreun an si mama ma tot dispera sa o dau din cauza ca ii cade parul si nu stiu de ce dar intra in calduri in fiecare luna.
Imi puteti recomanda ce sa ii fac ca sa nu ii mai cada parul va rog, dar ceva care chiar merge, nu ma astept sa o dau cu ceara si sa nu ii cada dar macar sa nu scot 150 fire cand o mangai.

Răspuns Câştigător
| Samarra a răspuns:

Eu am o pisica Norvegiana de Padure asa ca stiu ce simti...Pe timpul verii tunde-o si iar iarna nu prea ai ce-i face.acum in august fuuuugi si tundeo ca te tine 3 luni fara par in casawinkingpana in noiembrie n-ai problemewinking pentru calduri du-te urgent cu ea la doctor ca nu e normal. bafta :*

2 răspunsuri:
| Sparckling a răspuns:

Trebuie periata zilnic.Stiu asta din proprie experienta.Am si eu un motan persan de toata frumusetea, dar lasa par.Cat despre calduri... poti sa o dai la un baiat Birmanez sau Persan. Puii o sa creasca si ii dai de vanzare.Eu asta as face daca as avea fetita.Succes!

| cherishana a răspuns:

Perie de par. E normal sa-i cada parul in perioada asta( a verii), pentru a nu-i fi asa cald. du-te la magazinul de animale si intreaba acolo ce perie ar fi cea mai buna.=)