| ღspecialgirlloveღ a întrebat:

Am o pisica bolnava si nu stiu cum sa o fac sa se vindece...ps fara medicamentecrying. papahappy

Răspuns Câştigător
| Pirkko a răspuns:

Dar tu, cand esti bolnava, cum te vindeci? Consulti un medic, ti se pune un diagnostic, iei medicamente daca este nevoie. Pisica nu are dreptul la tratament? Mai ales ca nu stii ce are...

9 răspunsuri:
| ThePoet a răspuns:

Da-i o palma.

| AlAndalus a răspuns:

Buna! Si eu am avut pisicuta bolnava acum 1 luna (infectie urinara).Dar tu nu precizezi de ce sufera; oricum daca e ceva grav, da fuga la veterinar. Pisica mea a avut nevoie de perfuzii, injectii, antibiotice, ecograf...iar acum e sanatoasa tun.

| RфZaημtzα a răspuns:

In primul rand nu ne-ai spus de ce sufera iar in al doilea rand incearca sa-i dai ceai. Ajuta un animl bolnav ca si D-zeu te va ajuta pe tine.Sanatate.

| Nymphetamine a răspuns:

Nu o tine sa i se agraveze situatia, du-o la veterinar.El va stii ce-i cu ea si iti va da tratament.

| ღspecialgirlloveღ explică:

Pisica a muritcrying

| Pirkko a răspuns:

Imi pare rau. Este foarte trist.
Dar sa retii, pentru viitor, ca ai indatoriri fata de animalele de companie. Ele nu sunt prezente doar ca sa te joci cu ele. Cand sunt bolnave, trebuie sa te ocupi de ele si sa le oferi posibilitatea de a se vindeca. Trebuie sa le duci la veterinar.
In familia mea, nimeni nu a stat pe ganduri cand ne-a fost bolnav cainele. Ne-am ocupat imediat.

| Pirkko a răspuns:

Bacetarziuii,
Comentariul tau e idiot.

| ღspecialgirlloveღ explică:

Glumem,,nu e moartalaughing

| Pirkko a răspuns:

Alina,
Iti bati joc de persoanele care te ajuta. Gluma ta e proasta si tu la fel. Si nu te vei vindeca. Imi pare rau... Te pup.