| daana a întrebat:

Am o pisica care a facut pui in luna mai. Dar acum vad ca iar s-a ingrasat si a facut burtica. Nu e mare, dar intrebarea e:poate sa faca pui atat de repede? Puii pe care i-a facut au murit toti-in luna iunie, dar acum eu zic ca e prea curand sa faca altii. Mentionez ca nu pot sa o castrez. Am pisici in curte(cam 4-5) si toate au facut pui. Sunt si ale vecinilor printre ele. Daca as tine-o in casa as castra-o. Dar daca imi dati sfatul asta, nu e mai bine sa le castrati voi pe toate? Si apoi sa fie calcate de masina. (pentru ca stau la curte).

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| christina1370 a răspuns:

Nu te inteleg.
Adica tu nu le castrezi de frica sa nu le calce masina si sa fi dat banii degeaba? Bravo! BRavo! Sincere felicitari! Si mai ai pretentia ca oamenii sa reactioneze altfel. Nu conteaza ca sunt 4-5 in cateva luni numarul lor creste- considerabil. Sunteti inconstienti daca nu luati asta in considerare. Sunt o gramada de programe pentru sterilizarea animalelor, ieftin sau gratuit, pentru ca animalele sa nu mai faca sute de pui care au soarta nefericita. Daca ai un animal iti asumi raspunderea pentru el.
Intrebare: daca toate au facut pui, cu puii ce faceti? Ii lasati sa cresca si apoi il duceti pe camp sau le dati drumul prin vecini?

Incearca sa iti convingi parintii sa le sterilizeze pe rand. Macar una la cateva luni. Cele care au fatat mai demult- primele. Nu-i mare lucru sa sterilizati o pisica la cateva luni.
E trist ca se intampla asta. o garmada de pui ajung unde nu trebuie.

Referitor la pisica, da. Cred ca poate sa fie din nou gestanta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cred ca are pui :-D
Si nu stiu, castreaz-o laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai. Mai. Daca nu sunt toate ale mele, de ce sa le castrez? Puii nu i-am aruncat. Stau cu mamele lor pana cresc. Si apoi ii daruiesc pe gratis cui vrea. Deja am doritori. Unii vecini si-au luat pui si ii tin in casa la ei.Multi pui sunt motani si nu mai fac alti pui. Am avut mai multe pisici, dar le-a calcat masina. Din pacate. Am uitat sa mentionez ca pisicile sunt salbatice. As vrea sa vad cum duceti voi la veterinar aceste pisici. sad