Si eu am avut o pisica care facea la fel ca si a ta! Amea manca in continu ...asa ca am inceput dieta!
dimineata jumatate de pachetel wischas sau kity cat
dupa masa o portie medie de bobite
seara cealalta jumatate de pachetel!
Eu am avut doua pisici dar aceasta pisica de care iti vorbesc a murit la 3 ani deoarece a cazut de la etaj si era prea GRASA! Acum am una lafel.Ai mare grija de ea!
Poi nu-i mai da atata de mancare ca poate sa moara ca si eu am avut 1 pisic rasa brilandeza i-am dat prea mult de mancare si a murit...
Fa program cu el dimineata, dupa masa, seara si nu-i lasa mancarea unde poate ajunge el.
Eu zic sa o duci la veterinar sa o deparaziteze. Nu e normal sa manance atat de mult pe canicula asta- i se va face rau.
Un consult la un doctor bun ajunge si la 50 de ron dar iti va da medicatia pe gratis. Ai grija ca pisi sa fie la zi si cu vaccinurile.
Si motanelul meu a avut problema asta iar acum e ca nou ( a si slabit, slava domnului!)
Dar nu-i normal ii dau dimineata o canuta mica de bobite la pranz ii dau un sfert de plic de la kitykat si seara jumatate de canuta.si ii mai dau si un mic castronel cu lapte special pentru pisici.slava domnului ca ne e bolnava!
sori1999 întreabă: