Serafina,Mity,Lolly,Sisi,Cichita,Molly poate iti place unu din astea... daca da inseamna ca is nasa pisicutei tale FUNDA?
Buna ^^
Uite cateva:
-Anabelle
-Tiffany
-Isis
-Anais
-Maya
-Nina
-Ruby
-Yoyo
Sper ca te-am ajutat :3
Yuki, Pinki, Irma, Enma, Mitza, Sora, Nimf, Alpha, Artemis, Sonny, Katara, Lolly, Kamy, Ami, Molly.
Cam asta am in minte acum
Hmmm Pooi Poti incerca : miky, Kitty, Maddie, Magie, ToMiTsSa..Nu mai stiu sper ca ti-au fost d folos:-s
Eu am 2 pisicute: pe cea mare o cheama Adela, asta pentru ca semana cu o pisica a prietenei mele pe care nu a mai gasit-o, iar pe cea mica:Suzy, si a fost foarte receptiva la numele asta.a raspuns din prima
- Mitzy
- Pufi
- Bitzi
- Lola
- Loly
- Dolly
- Flofy/ flufy
- Minnie
- Misy
- Sisy
Cam atat. Funda?
Mumu,printesa,alintata,pegas(nu ala era un cal scuze) nu stiu kity, zgubu, bubu nu stiu
Hey! Super ca ai o pisica, ador pisicile! Eu am avut o pisica siameza pe care am iubit-o enorm, si i-am pus numele de Luna, nu stiu daca e un nume ciudat, dar mie si acum ii place. hehe Acum as vrea sa-mi iau un motanel somalez, chiar daca am de invatat si pentru facultate, sper sa pot avea grija de amandoua. Anyway daca nu-ti place nici numele de pisica care imi place mie, sper sa gasesti un nume care sa-ti placa tie si ideal pentru tine. Toate cele bune iti doresc!
Esti cam pretentioasa la nume draga am vazut ca la nimeni nai dat funda mai bine o lasi cu autor necunoscut decat sa ai atetea pretenti...
nonamenohate întreabă:
anamar1a întreabă:
selysweety_4572 întreabă: