| cristinagrig a întrebat:

Am o pisica gestanta. Au trecut ore bune de cand se tot chinuie sa fete. Nu stiu ce sa i fac. Ma poate ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| ioana100 a răspuns:

A scos ceva din pui? mai intai vin picioarele din fata,asa era la vaca,nu stiu daca e si la pisica. Daca a scos putin din picioare,ajut-o urgent! trage incet de picioarele nou-nascutului,pana iese mai mult,mai mult,pana iese de tot!
ajut-o urgent,cateva ore pentru o nastere la un animal,este foarte mult,fiecare secunda este fatala, totul depinde doar de tine!
sa ne anunti daca a supravietuit, cel mai bine e sa chemi un veterinar.Mult succes!

13 răspunsuri:
| SugarLips a răspuns:

Este bine sa o duci la veterinar sau sa chemi unul decat sa contez pe raspunsurile noastre.S-ar putea pur si simplu sa-i ia mai mult sau s-ar putea sa apara probleme ma tem ca niciunul dintre noi nu stie acest lucru doar veterinarul il stie.Cei de aici vor decat funda dar nusi dau seama ca conteaza si altceva asa ca du-o la veterinar cat mai urgent ca n-o sa-ti para rauwinking

| Anonima568 a răspuns:

Duo la veterinar, daca se chinuie de atata timp sa fete si nu reuseste, duo cat mai e deschis. grabestete!

| ankahra4m a răspuns:

Ai putea sa o duci la veterinar? Sau cineva sa va ajute, sa nu aibe complicatii... de cele mai multe ori pisicile au un travaliu lung...dar.off.sa ne anunti cand totul este in regula, si despre pisoi.

| cnaibig a răspuns:

Saracuta,multa bafta! Tinene la curentt.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| DerFinne a răspuns:

Ar fi bine sa faci o vizita pana la veterinar happy noi nu te putem ajuta sad un veterinar ar stii mai bine decat orice user de pe TPUwinking Sper ca te-am ajutathappy

| Acadeeeaa a răspuns:

:-s sa ne anunti ce ai rezolvat.

| Eminem2012 a răspuns:

Ori o duci la veterinar, ori chemi un veterinar, ori o lasi sa se descurece ca nai ce sa-i facisad... fundapuppy dog eyes

| ralucsi a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine ar fi sa o duci tu la un veterinar sau sa-l suni pe el sa vina la tine acasa. Pot fii complicatii, iar acest lucru poate cauza moartea puilor sau chiar a pisicii.Nu se stie, poate are o boala, poate ii e putin frica. Cand veterinarul o va ajuta sa nasca, ar trebui sa fii si tu de fata, stapana ei si s-o mangai, linistand-o. Sper ca te-am ajutat kiss Fundita?

| charizard96 a răspuns:

Bagi mana in... ei si scoti puii.

| cristinagrig explică:

Am mers cu ea la veterinar. I-a facut cezariana. \nu se simte prea bine, nu mananca deloc, vomita.tremura. nu stiu ce sa-i mai fac.

| cristinagrig explică:

Avea 4. dar erau morti toti. sa crucit doctorul cand a vazut ce era in ea. ia scos ovarele si uterul. tremura de ieri, nu mananca deloc.sunt disperatasad