| chiftelutacrocanta a întrebat:

Am o pisica mare si mitocana care se urca pe mine si isi baga limba in fata mea, ce sa fac cu ea?

Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

Educă-ți pisica, trimite-o la școală să învețe bunele maniere.
Unde sunt cei 7 ani de acasă.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Neberius13 a răspuns:

Vrea atenție și ea, toate pisicile îs "mitocane" e un fapt cunoscut, de asta am eu câine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Șterge-te bine la gură după ce înfuleci, probabil că îți linge resturile de mâncare de pe față.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu o trage de urechi. Saraca pisica, probabil nici macar nu stie de ce o tragi de urechi. Cand o pisica te linge, pur si simplu inseamna ca vrea sa socializeze cu tine. Pentru ele linsul este o forma de comunicare, doar vrea sa te bage in seama. La fel si dimineata. Pentru ea, tu, impreuna cu parintii tai sunteti singurele fiinte pe care le cunoaste. Iar dupa o noapte in care sta singura, este nerabdatoare cand cineva se trezeste.

Daca este mare iti va fi mai greu sa o inveti acum. Insa, cand vine si te linge, da-o la o parte. Va trebui sa faci chestia asta de nenumarate ori, dar va intelege in final. Fara sa ii dai pic de atentie, pune-o deoparte. Cea mai mare pedeapsa pentru o pisica este sa o ignori. Nu are rost sa o pedepsesti pentru ca nu o sa vada legatura. Pentru ea, ceea ce face este complet normal iar pentru ea tu pari un individ complet imprevizibil care incepe sa o loveasca complet random.

Oricum, decat sa o chinui si sa o lovesti mai bine o dai, daca nu stii sa o educi.

Întrebări similare