Te sfatuiesc sa o duci la veterinar, el e singurul ce poate stii ce se intampla cu ea
Inainte ce manca? Incearca sa ii dai eventual pastile de ingrasat, desi asta ca ultima metoda. Incearca si sa o lasi inchisa intr-o camera doar cu alte mancaruri vreo 1-2 ore. Daca tot nu vrea, dai crantanele din acele pentru pisici. Pisicile mele s-au ingrasat tare doar pentru ca au mancat foarte foarte multe crantanele Sper sa-ti fie de folos... Daca e chiar o problema, mergi cu ea la veterinar.
Pa pa!
Nu ar trebuie sa te gandesti cum sa o faci sa se ingrasePoate avea o boala, deci ar trebui sa o duci la veterinar :p
bafta
Fratilor stau si rad... e vara, pisicile devin active, slabesc sa nu moara de cald... e vara deci nu au nevoie de grasimi, e vara deci alearga, e vara deci este sezonul de imperechiere (maine o sa postezi ca a venit batut acasa ))) )
Stai linistita, asta este metabolismul lor, este un sistem de aparare impotriva caldurii sau a frigului, dupa caz... iarna este gras pentru ca mai mult sta in casa, leneveste, nu iese afara ca este frig, deci pune pe el, cand vine vara nu mai are nevoie de grasimi pentru ca este cald afara, deci incepe cu miscarea, nu mai doarme la fel de mult, incepe sezonul oficial de pisiceala... iti dai seama ca slabeste
P. S. Nu este bolnav, nu il du la veterinar, ca iti ia ala banii, si mai si rade de tine
Incearca sa ii dai lapte, sa vezi daca ii trece, daca nu atunci sa o duci la veterinar.
"Croncanelele" respective sunt doar un supliment alimentar. Incearca sa ii mai dai si mancare gatita/cruda. Cel mai bine ar fi sa mergi cu ea la un medic veterinar, daca tii mult la ea, spun eu, merita sa faci un efort pentru ea.
Mergi neaparat la un medic veterinar fiindca s-ar putea ca pisica ta sa fi mancat ceva otravit ...si pentru ingrasare ar trebui sa-i dai lapte sau peste are nevoie de calciu si grasimi
Eu ti-am zis mai bine sa mergi la veterinar ala e om cu experienta si stie ce face
Buna pisica nu are nimic nu e nici bolnava, nu e nimic si eu am o pisica si i se intampla la fel la inceput ii dadeam nu lucruri din astea tari si crocante pentru rontait. Dar dupa aceea am inceput sa-i dau mancare cu sos si sa ingrasat foarte mult in numai 2 saptamani. sper sa ajute>
Uite eu am 10 pisicute.in special mamele dupa ce fata slabesc foarte mult cat timp o sug puii.motanii in perioada de imperechere slabesc mult insa de indata ce se termina perioada de imperechere isi revin.tratamentul antiparazitar il poti face ori si cand.eu le dau pisicutelor uneori carne cruda sau parizer.e foarte posibil ca pisica ta sa fie un pic depresiva(stiu ca suna aiurea, asa am gandit si eu prima data) datorita factorilor externi precum poluarea fonica sau a aerului. daca pisica ta se joaca si toarce nu are absolut nimic.cat despre vomitat.ai mei maninca uneori mult si mai vomita.am oservat asta la toate pisicile.insa e posibil ca daca stai la bloc sa fi mancat ceva otravit cum ar fi un soarece. daca e otravita, pisica ta ar trebui sa transpire foarte mult si sa ai cada parul, lucru pe care nu l-ai mentionat.totusi cauzele pot fi multiple asa ca pentru linistea sufletului tau mergi la un cabinet veterinar.cu respect stefan.
Mergi la o farmacie veterniara si intreaba. eu i-am dat lapte caldut, nu foarte fierbinte si am tinut`o la cald. funda?
Buna!
Trebuie sa o duci la veterinar urgent!
O sa trebuieasca sa ii cumperi ceva vitamine!
Nu stiu ce au ca asa este si pisicul meu.Eu i-am dat si pastile de deparazitare dar este la fel.Am auzit ca pisicile vara slabesc si iarna se ingrase.Se speram ca isi revin.
Deniissel întreabă: