| madaa a întrebat:

Am o pisica siameza care are doar cateva luni a plecat de acasa crying si nu stiu daca se va mai intoarece (pisicile siameze au simturi desvoltate?)fundita

Răspuns Câştigător
| alexaaa a răspuns:

Imi pare rausad. si eu am avut o pisica care a fugit de acasa. dupa vreo 4-5 zile, s-a intors. pisicile in general au simturi dezvoltate, si mai ales daca a prins drag de tine, sg se va intoarce.imi pare sincer rau, sper ca se va intoarcesad

7 răspunsuri:
| Giovanna a răspuns:

Pai sincer nu e bine ca ii dadeai drumul prin curte, mai ales daca putea sa iasa sau sa fie furata, pisicilie de rasa si cateii de talie mica rasa sunt foarte vanate de hoti sad eu sper sa nu-ti fi fost furata! daca e furata, clar nu se intoarce. Pisicile se mai intorc daca pleaca dar nu te astepta la nu stiu ce loialitate din partea lor, si eu am avut siameza dar trebuia sa o pazesc tot timpul big grin desi locuiam in apartament.

| fryekid a răspuns:

Si dusa a fost

| madaa explică:

Nu i-am dat granule si conserve nu era o pisica pentru afara si ii mai dadeam drumu afara da rvenea inapoi ca eu stau la casa si o lasam prin curte dar venea inapoi straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma pricep, dar sigur la cateva luni nu prea sunt sanse! Daca ai poze cu ea mai bine pune pe acolo si intra si pe site-ul SunPhoto si anunta si acolo pe cei care sunt de unde esti tu (orasuL), sper sa se intoarca te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune intrebarea ta si pe Raspuns-Rapid, poate gasesti raspuns si mai castigi si 3 cartele vodafone cu 1000 de minute si 1000 sms uri! www.raspuns-rapid.info/concurs

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I ai dat mancare facuta de tine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I ai dat mancare gatita de tine?