| MilkshakeShake a întrebat:

Am o problema!sad Acum o luna jumate i-am dat unei vecine un catel pechinez. nu era pui era destul de marisor. Problema e ca noi stam al casa si intr-o zi a iesit catelul ei din curte si l-au batut niste caini ciobanesti rau de tot. Acum are in jurul coastelor o rana imensa pot zice. In ziua in care l-au batut veterinara nu a putut veni si in ziua aia el se plimba a mancat nu a avut nimic. A doua zi gata a cazut si nu mai putea manca sau sa bea apa chestii de genu. Asta de 5 zile incoace cam asa. Azi am fost iar la ea si e tot asa rana si veterinara i-a facut nu stiu ce injectie si se poate doar rasuci intr-o pozitie placuta lui atat. Am reusit sa i dau sa manance 4 linguri de ciorba si putina apa dar nu vrea. Azis ca sa i dam amoxicilina da mno nu stiu ce sa zic. A si deja incepe sa miroasa urat caineel si i frica sa il spele ca e bolnav rau si are puroi in rana. Acu mdaca ati putea zice voi ce sa i face mdaca stie cineva sau daca a trecut prin asa ceva cineva si stie cu ce sa il dam sa isi revina ca el nu face absolut nimic e doar invelit si de abia se rasuceste. crying((( va rooog

4 răspunsuri:
| abernader a răspuns:

Necesita tratament cu antibiotic,Synulox, injectie, intramuscular si ceva B-uri pentru a-i stabiliza pofta de mancare.

| sabilopod a răspuns:

Du-l la un alt veterinar. saracul catel sunt f sensibila. plang.

| vẵñåtoяUdỉñPådUяε a răspuns:

Da-l cu „albastru de metil". Te duci la farmacie si ceri, este o substanta albastra cu care daca ungi rana, se inchide, si cel putin nu il va mai durea. Cat despre faptul ca nu mananca, te sfatuiesc sa ceri sfatul unui profesionist. Du-te la un alt veterinar. Sper ca te-am ajutat, si sper sa se insanatosesca cuțu :X

| Theodor2010 a răspuns:

Fa ceva repede dul la un veterinar sau intra pe facebook si cauta grupul Romania pentru animale aocolo sigur cineva te va ajuta si uite si blogul http://theodor1998.wordpress.com/ e despre animale maltratate si natura:( lasa si un comentariu daca vrei:D:)